Advertisement

Responsive Advertisement

TERIMA HADIAH PORTABLE USB RECHARGEABLE JUICE BLENDER DARI BLOGGER SYAZNIRAHIM.COM

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera 


TERIMA HADIAH PORTABLE USB RECHARGEABLE JUICE BLENDER DARI BLOGGER SYAZNIRAHIM.COM Selain menjadi "Top Komentator" di blog Kak Ret , rezeki kali ini blog kesayangan CCL tersenarai menjadi Top Komentaror bulan Ogos melalui blog Syazni Rahim . Sebagai penghargaan kerana sentiasa singgah di blog belaiu tanpa jemu , blogger Syazni telah kirimkan sesuatu kepada CCL , sebenarnya sudah beberapa minggu juga CCL terima parcel dari abang J&T , dan parcel tersebut sudah pun CCL unboxing untuk lihat isi didalamnya , baru hari ini CCL berkesempatan untuk update entri khas tanda penghargaan CCL kepada blogger Syazni juga . 


Isi didalam parcel , dibalut dengan bubble wrapping , malangnya kotaknya hampir-hampir lunyai mungkin ditindis oleh beberapa barang semasa penghantaran , mujur isi dalam kotak dapat diselamatkan dan barang pun berada dalam keadaan yang selamat . barang yang CCL terima hadiah pemberian Syaz ialah berupa ' Portable USB Rechargeable Juice Blender' . memandangkan CCL belum ada blender jus buah ini so sangat-sangat gembira la bila dah dapat hadiah . 


BLENDER JIUCE,MENANG TOP KOMENTATOR,hadiah dari blogger,PORTABLE USB RECHARGEBLE JUICE BLENDER,

Portable Juice Blender berwarna soft pink , memang sangat cantik la, memang salah satu one of favourite colour . CCL belum berkesempatan untuk menggunakan jus blender ini  , insyaAllah ada masa terluang CCL akan menggunakan jus blender ini . tunggu la next entri ceirta mengenai Jus Blender pemberian blogger Syaz . 


Kepada blogger Syazni Rahim terima kasih yang tak terhingga sudi kirimkan pemberian hadiah ini . semoga blogger Syazni Rahim sentiasa dilimpahkan dengan rezeki yang melimpah ruah , dikayakan dengan rezeki seluas lautan ..aamiin.. 


korang yang belum follow blogger Syazni Rahim boleh la usha-usha entri-entri beliau di https://www.syaznirahim.com/ . memang tak jemu-jemu membaca setiap entri beliau updatekan .



Catat Ulasan

21 Ulasan

  1. tahniah CCL. menarik hadiah tuh

    BalasPadam
  2. Mudah kerja ada portable blender tu. CR ade satu kat umah jenis portable ginie

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah selamat juga sampai walaupun kotaknya hampir tiris huhu 😊

    BalasPadam
  4. Tahniah CCL.. Rezeki... Mmg senang ada portable blender ni. Jus buah anytime.. 😁

    BalasPadam
  5. cantikkkk hadiahnyaa
    nanti buat jus tau

    BalasPadam
  6. Cantik warna pink!

    Senang lah nak blend2 buah lepas ni, CCL :)

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah..Tahniah Lyana. Comel hadiah warna pink. Lepas ni rajin lah buat jus buah :)

    BalasPadam
  8. tahniah CCL. sgt berguna hadiah ni..

    BalasPadam
  9. Kotak lunyai takpe..asalkan isinya masih elok..btw, Tahniah...

    BalasPadam
  10. best2.... suka ni senang nak bawa gi mana2 kan

    BalasPadam
  11. Tahniahhh....niceeee pink color...i got green..hohooo

    BalasPadam
  12. Memang mudah nk guna. Boleh bawa ke mana saja. Tahniah ccl

    BalasPadam
  13. Tahniah CCL. Cantiknya warna pink. Boleh kerap buat jus lepas ni

    BalasPadam
  14. best nyaaa! tahniah! kaler pun cantik ;-)

    BalasPadam
  15. Tahniah, CCL. Selamat buat jus dan smoothie :)

    BalasPadam
  16. Senang ni bawak masuk ofis. 😂

    BalasPadam
  17. tahniah.. senang la nk buat jus buah

    BalasPadam
  18. Tahniah CCL, Alhamdulillah rezeki, menarik hadiiahnya..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan