Advertisement

Responsive Advertisement

KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ UNTUK KURUS

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera 



KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ UNTUK KURUS   Setiap wanita mengidamkan berat badan yang ideal. Bagi korang yang mempunyai masalah berat badan berlebihan, sudah tentu korang ingin menurunkan berat badan dengan cepat dan mudah. Yang paling penting selamat Ada cara yang boleh korang amalkan untuk menurunkan berat badan tanpa diet. satu cabaran besar masa nak kurus ni mestilah masalah nak kawal selera makan. Diet selalu gagal sebab ni lah,tak dapat tahan nafsu bila nampak makanan sedap kan?kan? CCL ada satu produk baru yang nak dikongsikan dengan korang semua untuk mendapatkan berat badan ideal,tubuh yang slim , nampak fit dan sedang-sedang saja



KITSUI , KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ, KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ UNTUK KURUS , KITSUI KOPI KURUS , KOPI KURUS , KITSUI SUPPLEMENT KECANTIKKAN ,KITSUI KURUSKAN BADAN, REVIEW, BEAUTY ,SUPPLEMENT DETOX, KOPI KURUS

Kitsui Coffee XSlim Shapez

Kitsui Coffee XSlim Shapez adalah produk formulasi terbaru dari Korea yang diperbuat dari bahan-bahan yang halal 100% semulajadi yang dipilih khas dari yang terbaik untuk keperluan pemakanan gaya hidup moden harian korang . . Rangkaian minuman campuran botani oleh produk baru Kitsui yang terdiri daripada gabungan 6 bahan seperti KoreanGinseng, L-Carnitine , Kopi ,Ekstrak Hoodia , Ekstrak Mangga Afrika dan juga Ekstrak dari biji kopi hijau yang membantu membuat korang merasa kenyang selama 3-5 Jam. Ini dapat membantu anda dalam pengambilan lebih sedikit kalori sepanjang hari, sehingga menyebabkan penurunan berat badan sepanjang hari.




Kitsui Coffee XSlim Shapez ada sijil Halal dan diluluskan oleh KKM


Produk keluaran ini turut mendapat anugerah Super Health Brand Asia Pacifik tau. Produk keluaran mereka adalah 100% semulajadi dan mempunyai kelulusan GMP. Jadi korang boleh amalkan dengan rasa selamat.Kitsui juga diluluskan oleh Kementerian Kesihatan dan disahkan HALAL oleh JAKIM.



Kitsui Coffee XSlim Shapez tiada bahan larangan 

Sibutramine adalah bahan larangan dari pihak Kementerian Kesihatan dalam ubat kurus . Berdasarkan data daripada kajian Sibutramine on Cardovascular Outcome Study, pengunaan Sibutramine didapati mempertingkatkan risiko kardiovaskular seperti serangan jantung dan strok terhadap pesakit obes yang mengambil ubat berkenaan . Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sudah memutuskan untuk menggantung pendaftaran ubat Sibutramine . Terbukti kitsui tiada kandungan sibutramine selepas ujian makmal dilakukan .




Kitsui diperbuat daripada 100% bahan halal semulajadi dan tiada sebarang bahan larangan . Kitsui Coffee XSlim Shapez bebas dari bahan berbahaya .



Bahan-bahan yang terkandung dalam Kitsui Coffee XSlim Shapez



KITSUI , KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ, KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ UNTUK KURUS , KITSUI KOPI KURUS , KOPI KURUS , KITSUI SUPPLEMENT KECANTIKKAN ,KITSUI KURUSKAN BADAN, REVIEW, BEAUTY ,SUPPLEMENT DETOX, KOPI KURUS


1. Korean Ginseng


-menguatkan sistem imun badan

-mengurangkan keletihan badan

-membantu meningkatkan tahap kesihatan mental


2. Biji Kopi Hijau


-ekstrak biji kopi hijau diperbuat dari biji kopi mentah yang ditanam secara semulajadi dan menggunakan suhu yang rendah diekstrak tanpa alkohol 

-ekstrak serat kopi yang sangat tinggi dengan antioksidan

-membantu meningkatkan tenaga seluruh tubuh badan

-menyokong kesihatan otak

-membantu menjaga berat badan yang sihat


3. L-Carnitie


-mengurangkan lemak dalam badan 

-meningkatkan metabolisme badan

-badan menjadi lebih bertindak aktif untuk membakar lemak yang tersimpan dalam tubuh badan 

-membantu mengurangkan lemak perut


4. Hoodia


-ekstrak tumbuhan semulajadi yang dapat mengurangkan selera makan

-membantu menurunkan berat badan 


Baca juga : Kitsui whitenin B.B & Vit C Shine


5. Mangga Afrika


-mengandungi kandungan serat yang tinggi 

-menjadikan seseorang dapat menahan dari berasa lapar dalam jangka masa yang lebih lama

-merangsang kadar metabolisme dan meningkatkan pembakaran lemak secara efektif

-merangsang kadar metabolisme dan meningkatkan pembakaran lemak secara efektif

-mampu mengawal gula dalam darah dan mencegah dari penyakit diabetes



Manfaat Kitsui Coffee X Slim Shapez



KITSUI , KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ, KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ UNTUK KURUS , KITSUI KOPI KURUS , KOPI KURUS , KITSUI SUPPLEMENT KECANTIKKAN ,KITSUI KURUSKAN BADAN, REVIEW, BEAUTY ,SUPPLEMENT DETOX, KOPI KURUS


- Membantu mengenyangkan selama 3-5 jam

- Membantu meningkatkan metabolisme untuk membakar lemak dengan lebih cepat

- Selamat diminum sebelum bersenam

- Membantu mengurangkan tahap kolesterol

- Membantu membakar lemak yang tidak diingini berlebihan

- Membantu penurunan berat badan



Kitsui Coffee X Slim Shapez sesuai untuk korang mengalami masalah 


-masalah lemak berlebihan di bahagian leher , lengan tangan , perut dan paha


-mengalami masalah berat badan bertambah setiap bulan 


-selera makan yang kuat 


-badan cepat letih dan lesu 


-tidak mengamalkan cara pemakanan yang sihat 


-kuat berdengkur 



Cara nak amalkan Kitsui Coffee XSlim Shapez


KITSUI , KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ, KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ UNTUK KURUS , KITSUI KOPI KURUS , KOPI KURUS , KITSUI SUPPLEMENT KECANTIKKAN ,KITSUI KURUSKAN BADAN, REVIEW, BEAUTY ,SUPPLEMENT DETOX, KOPI KURUS


Masukkan 1 Sachet (15 Gram) ke 150ml air suam / sejuk. Goncang dan minum dengan segera. Minum air secukupnya sepanjang hari untuk hasil terbaik. Ambil satu sachet sebelum memulakan aktiviti harian. sangat sesuai untuk korang yang sentiasa dalam perjalanan dan mudah untuk dibawa ke mana-mana sahaja . 



KITSUI , KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ, KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ UNTUK KURUS , KITSUI KOPI KURUS , KOPI KURUS , KITSUI SUPPLEMENT KECANTIKKAN ,KITSUI KURUSKAN BADAN, REVIEW, BEAUTY ,SUPPLEMENT DETOX, KOPI KURUS

Dalam satu sachet Kitsui Coffee Xslim Shapez ini hanya mengandungi 29 kalori 



Kesan selepas minum Kitsui Coffee X Slim Shapez


KITSUI , KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ, KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ UNTUK KURUS , KITSUI KOPI KURUS , KOPI KURUS , KITSUI SUPPLEMENT KECANTIKKAN ,KITSUI KURUSKAN BADAN, REVIEW, BEAUTY ,SUPPLEMENT DETOX, KOPI KURUS

Selama seminggu CCL konsisten produk Kitsui Coffee Xslim Shapez badan rasa ringan . Supplement ini juga dapat membantu mengawal kelaparan yang berpanjangan . Badan yang cepat lesu dan kurang bertenaga juga dapat diatasi dengan minuman Kitsui Coffee Xslim Shapez , amalkan setiap pagi sebelum mengambil sarapan pagi . Untuk korang yang suka ninum kopi tetapi dalam pada masa yang sama nak juga jaga bentuk badan korang wajib cuba supplement ini . Rasanya memang sedap . 

 


Testimoni pengguna produk Kitsui Coffee X Slim Shapez









Dapatkan bentuk badan yang lebih ideal ,serta sihat dan bertenaga apabila korang menjadikan Kitsui Coffee XSlim Shapez sebagai rutin pagi supplement pelangsingan badan yang menggunakaan 100% bahan halal semulajadi .





Dapatkan Kitsui Coffee Xslim Shapez melalui 


Website : https://kitsui.com.my


Shopee : https://shopee.com.my/kitsui.my.hq?smtt=0.0.9


Catat Ulasan

10 Ulasan

  1. wahhh nk nakk cuba
    janji xd kesan sampingan

    BalasPadam
  2. Harap ccl dpt badan ideal mcm yg dirancang

    BalasPadam
  3. Boleh try ni. Masih gedempol tak tahu nak try apa cara lagi. hehe

    BalasPadam
  4. Produk kitsui ni memang dah lama di pasaran dan memang pakar dalam suplemen ni.

    BalasPadam
  5. ex opismet sy dia konsisten minum kitsui ni. tp bkn yg kopi ni laa... kolegen apa ntah. dia guna setahun. muka dia penuh jerawat jg laa... tp lps sethn glowing terus. dia ckp setiap hari wajib dia minum air 3 litter ;-) baru nmpk berkesan

    BalasPadam
  6. Woww ... bahan-bahan dia....

    BalasPadam
  7. Penggemar kopi mesti tak ada masalah nak consume ni. Mesti suka dengan rasa kopi, kan.

    BalasPadam
  8. Pernah consume serbuk vitamin C. Memang menjadi. Tapi stop sebab tak mampu nak beli selalu. 😂

    BalasPadam
  9. ingatkan ada coffee je.. rupanya byk bahan berkhasiat.. boleh cari kat watsons nnt

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan