Advertisement

Responsive Advertisement

McDONALDS OREO COOKIES & CREAM PIE

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera


CREAM PIE,Food review,MCDONALDS OREO COOKIES & CREAM PIE,OREO COOKIES & CREAM PIE,REVIEW OREO COOKIES & CREAM PIE,HARGA OREO COOKIES & CREAM PIE,REVIEW,mcdonalds,MAKANAN,FOOD,


McDONALDS OREO COOKIES & CREAM PIE Post sebelum ni CCL ada review mengenai McFlurry Popping Candy , tak lepaskan peluang juga CCL beli bersama pie . Kalau tak salah tahun lepas McDonalds dah keluarkan Oreo Cookies & Cream Pie , tahun ini sekali lagi McDonalds keluarkan semula menu tersebut , mungkin menu ni dapat permintaan ramai .


CREAM PIE,Food review,MCDONALDS OREO COOKIES & CREAM PIE,OREO COOKIES & CREAM PIE,REVIEW OREO COOKIES & CREAM PIE,HARGA OREO COOKIES & CREAM PIE,REVIEW,mcdonalds,MAKANAN,FOOD,


Bagaimana pula dengan rasa Oreo Cookies & Cream Pie ? Pada gigitan pertama  berjaya memukau deria rasa  CCL dengan gabungan filling  dan crust coklat yang crispy memang cukup sempurna . Ianya diperbuat daripada biskut Oreo . Putar , Jilat dan Celup . Eh itu trademark bagi biskut oreo kan . tapi pie ni korang tak perlu  putar-putar , terus je masuk dalam mulut dan ngapp . korang boleh rasa kerangupan pada bahagian kulit pie tersebut . Rasanya juga tidak terlalu manis dan tidak akan membuatkan korang  muak  dan boleh menikmatinya dengan banyak .


 

Catat Ulasan

17 Ulasan

  1. Wow sedapnya.. dgn warna coklatnya Tu aduyaii

    BalasPadam
  2. Rindunya nak makan pie mcd. Macam sedap flavour oreo ni.

    BalasPadam
  3. Oooo... Ada keluaran semula ye... Okay... esok gi beli... Haha..

    BalasPadam
  4. Dengan kulit pun oreo, lemak berkrim sedap....

    BalasPadam
  5. Rindunya dengan mcd. Tempat Fiza jauh Dari bandar. Bila ke bandar je boleh masuk mcd. In Shaa Allah bila dah endemik nanti boleh la ke bandar. Hehe...

    BalasPadam
  6. bahaya klu uyum nampak ni, ahhahaa harus kena beli 2

    BalasPadam
  7. Oreo kalau collab dengan jenama makan lain memang tak mengecewakan

    BalasPadam
  8. sebab CCL review kata sedap, bole la try nanti walaupon tak berapa suke biskut2 perasa coklat ni

    BalasPadam
  9. Tidak tahu bila hendak cuba. Hehe.

    BalasPadam
  10. Walaupun dah keluar lagi edisi oreo cookies cream pie ni, saya belum merasa lagi Lyana. macam lama pulak tak membeli makanan McD.

    BalasPadam
  11. Pernah makan pie epal je dulu. Tapi memang rangup betul kulit pie tu.

    BalasPadam
  12. suka yg choc pie dulu..hari2 beli. ni sbb oreo...emmm...

    BalasPadam
  13. Lebih setahun tak pergi MCD sebab tak ada dalam daerah. Kena rentas daerah kalau nak rasa ni... entah bila.

    BalasPadam
  14. Tak pernah try dan tak tahu pun .. hehe

    BalasPadam
  15. okey nanti nak cuba yang ni..akak mmg suka coklat2 ni...

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan