Advertisement

Responsive Advertisement

WHITE CASTLE BUTTER COOKIES

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera


WHITE CASTLE BUTTER COOKIES Petang kelmarin sengaja CCL singgah ECO shop sambil-sambil cuci mata, tercapai satu dua barang masuk dalam raga . Tangan tercapai juga untuk ambil white castle butter cookies , disebabkan sudah agak lama juga tidak makan.


BUTTER COOKIES , WHITE CASTLE BUTTER COOKIES , BISKUT DENMARK , BUTTER COOKIES SEDAP , BISKUT MENTEGA , BISKUT MENTEGA RANGUP, BISKUT MENTEGA 3 BAHAN , ECO SHOP , REVIEW, FOOD , MAKANAN


White Castle Butter Cookies merupakan biskut mentega atau lebih dikenali sebagai biskut denmark . Butter Cookies ini juga terdapat nama saintifiknya yang tersendiri iaitu " Brysslkex " dan " Sables " . White Castle Butter Cookies merupakan biskut tanpa ragi yang hanya mengandungi bahan mentega, tepung dan gula sahaja ..


Tekstur White Castle Butter Cookies ni memang rangup, dapat rasa akan kandungan gula dan juga mentega. Cookies ni ada 3 pilihan iaitu butter cookies original , chocolate chip butter cookies dan currant butter cookies . So cookies yang CCL pilih adalah White Castle Currant Butter Cookies memang sedap.


Korang yang tak tahu nak makan apa sebagai alas perut pagi-pagi ni kan , boleh la cuba white castle butter cookies .



Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. Sedapnya butter cookies. Lama dah tak makan.

    BalasPadam
  2. Aha pernah makan. Dapat ketika kenduri kahwin dan baru ini ada dapat juga. Rasa boleh tahan.

    BalasPadam
  3. Sedap nampak biskut tu. Kot jumpa kat Eco boleh gak membeli cuba rasa.

    BalasPadam
  4. suka jgk ngn bskut ni.. mmg g eco sllu beli.. hehe..

    BalasPadam
  5. tak pernah cuba brand white castle ni. Danish cookies ni simple je bahannya tapi rasa sedap

    BalasPadam
  6. selalunya makan yg kotak biru tu, ntah ape namanya.. yg ini tak pernah cube lagi..

    BalasPadam
  7. nanti g Eco nak cari gak la biskut nie

    BalasPadam
  8. Saya dah lama juga tak makan cookies ni. Saya suka juga cookies ni seedap!

    BalasPadam
  9. Memang selalu jugakkk beli tiap kali masuk eco. Memang sedappp. Udah lerr murahh pulakk tu hehehe.

    BalasPadam
  10. Dulu pun terbeli juga cookies ni, sedap, harga pun berpatutan.

    BalasPadam
  11. Tak egt last beli ni . lebih suka biskut kosong.. ataupun perisa coklat...

    BalasPadam
  12. penah terbaca kat IG yg biskut ni laku keras. ada yg angkut berkotak2. ada tu siap jd goodies kahwin... so far x penah try lg... sbb xde kedai eco berdekatan ;-)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan