TERIMA POCKETBAC CLEANSING HAND GEL BATH & BODY WORK DARI BLOGGER ANAKOMAK


Assalamualaikum dan salam sejahtera

 

TERIMA POCKETBAC CLEANSING HAND GEL BATH & BODY WORK DARI BLOGGER ANAKOMAK  Beberapa minggu lepas CCL terima satu parcel dari Abang Poslaju , tak lain tak bukan parcel ini dari blogger https://anakomak6.blogspot.com/ iaitu Kak Ret . Baru hari ini CCL sempat update entri mengenai parcel yang datangya dari Kak Ret . Parcel ini tanda penghargaan CCL menjadi “ Top Komentator Ogos 2021” di blog Kak Ret . So sebagai tanda penghargaan kenang-kenangan dapat juga hadiah .


Hadiah yang CCL terima adalah salah satu produk Cleansing Hand Gel dari Bath & Body Work  . Ini merupakan kali pertama CCL guna produk dari Bath & Body Work , memang CCL tertarik dan jatuh cinta dengan Pocketbac cleansing hand gel ini . CCL dapat dua cleansing hand gel dengan haruman yang sama iaitu  haruman Sunshine & Lemons.


Haruman Sunshine & Lemons Pocketbac Cleansing Hand Gel 


cleansing hand gel,cleansing hand gel yang wangi,MENANG TOP KOMENTATOR,produk bath & body work,hadiah dari blogger,pocketbac cleansing hand gel,

Seperti biasa selepas CCL buka penutup botol cleansing hand gel tersebut CCL akan hidu  bau harumannya . harumannya sangat menenangkan dan sangat wangi memang kena dengan nama yang diberi Sunshine & Lemons . 



cleansing hand gel,cleansing hand gel yang wangi,MENANG TOP KOMENTATOR,produk bath & body work,hadiah dari blogger,pocketbac cleansing hand gel,

so tunggu apa lagi , segera picit gel tersebut pada tangan , setelah disapu pada seluruh tapak tangan terus bau lagi , memang sangat-sangat wangi , lagi best bila tekstur cleansing hand gel dari Bath & Body Work pekat dan tidak begitu cair dan sangat mudah meresap ke dalam tapak tangan . tak melekit langsung . 


terima kasih juga si kecil comel Uyum kerana memilih hadiah yang sebegitu comel dan hadiah berupa cleansing hand gel ini juga merupakan salah satu keperluan juga musim-musim pandemik covid-19 ini juga . Terima Kasih juga untuk Kak Ret , korang yang belum beramah mesra dengan blogger anakomak a.k.a Kak Ret boleh la usha-usha blog beliau di https://anakomak6.blogspot.com/


Catat Ulasan

22 Ulasan

  1. comelnya adiah.. =)
    alhamdulillah rezeki..

    BalasPadam
  2. tahniah CCL. seronok dapat hadiah kan

    BalasPadam
  3. Sudah pakai hari ini. Memang wangi sangat.

    BalasPadam
  4. Tahniah. Cantik pulak tengok. Kalau saya, buat hiasan je. Sayang nak guna. 😂

    BalasPadam
  5. Rezeki tu … wangi kan benda alah ni. Rasa best je sepanjang masa 😁

    BalasPadam
  6. tahniahh
    Alhamdulillah dpt hadiahhh

    BalasPadam
  7. Nampak pun harum. Alhamdulillah rezeki.

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah rezeki. Maaf tertulis salah ke tadi hehe

    BalasPadam
  9. wongiiiiii..elok je masuk dlm handbag

    BalasPadam
  10. Comel,secomel pemberi dan penerimanya...tahniah..

    BalasPadam
  11. Tahniah CCL. Semoga awak dan kak Ret terus dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah…rezeki. Tahniah CCL!

    BalasPadam
  13. Alhamdulilah...
    Tu laaa mula kita memang pilih bau yang lain2 tapi last minit seller cakap xde stok plak, tu yg ganti dedua sama je bauan nya... tahniah CCL! Nanti jenguk2 lagi k ehhehe mana tau ada rezeki bulan depan lagi :p

    BalasPadam
  14. Tahniah.. Semoga ukhwah berkekalan.

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah..tahniah Lyana. Best kan bauan BBW hand gel sanitizer ni. Bau dia melekat betul.

    BalasPadam
  16. Tahniah, CCL. Comel je hadiah pemberian Uyum dan Kak Ret. Senang nak masuk beg untuk bawa keluar.

    BalasPadam
  17. Tahniah rezeki.. BBW semua wangi

    BalasPadam
  18. Comelnya hadiah. Akak tak pernah try BBW ni. Tapi ramai cakap wangi. nak try lah beli nanti..

    BalasPadam
  19. Bau sangat wangi. Suka sangat pakai ..

    BalasPadam
  20. syu x guna lg. suka bau dia, sgt wangi..

    BalasPadam
  21. comel je botolnya. kalau sy mesti syg nk guna hehehe

    BalasPadam
  22. Tahniahhh! Tapi memang wangi gilo!!!

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan