7 SABUN PENCUCI BAJU JENAMA TOP DENGAN FUNGSI YANG BERBEZA


Assalamualaikum dan salam sejahtera 


7 SABUN PENCUCI BAJU JENAMA TOP DENGAN FUNGSI YANG BERBEZA Keliru antara pencuci baju cecair atau serbuk? Keduanya mempunyai kualiti cucian yang setanding, tetapi harga yang mahal tidak semestinya lebih berkualiti. Terdapat banyak sabun pencuci baju yang korang boleh pilih dari segi jenama yang berbeza di pasaran .Jadi korang rasa sabun pencuci baju yang mana bagus di pasaran? 


Baca juga : 7 perbezaan sabun pencuci pinggan mangkuk Sunglight


Siapa tak nak bila baju bersih dan kekal dengan haruman yang wangi walaupun baju yang sudah dicuci dan dikeringkan , haruman bau masih melekat pada baju tersebut . Di entri ini CCL nak kongsi dengan korang semua sabun pencuci baju jenama TOP . 


Ada pengguna sabun pencuci baju TOP ? Semestinya korang mesti perasan ada pelbagai warna dari segi packaging pada botol TOP . Korang tahu tak disebalik sabun pencuci TOP ini ada fungsi yang berbeza . Sini CCL kongsikan 7 jenis sabun pencuci baju TOP . 


1. TOP Silky Miracle


SABUN TOP , SABUN PENCUCI BAJU JENAMA TOP , FUNGSI SETIAP SABUN PENCUCI BAJU TOP , CECAIR PENCUCI TOP , SABUN TOP PALING WANGI , SABUN TOP CECAIR , HARGA SABUN PENCUCI BAJU TOP , JENIS SABUN PENCUCI TOP, SABUN PENCUCI BAJU


2. TOP Smart Clean

SABUN TOP , SABUN PENCUCI BAJU JENAMA TOP , FUNGSI SETIAP SABUN PENCUCI BAJU TOP , CECAIR PENCUCI TOP , SABUN TOP PALING WANGI , SABUN TOP CECAIR , HARGA SABUN PENCUCI BAJU TOP , JENIS SABUN PENCUCI TOP, SABUN PENCUCI BAJU


3. TOP Blooming Pleasure

SABUN TOP , SABUN PENCUCI BAJU JENAMA TOP , FUNGSI SETIAP SABUN PENCUCI BAJU TOP , CECAIR PENCUCI TOP , SABUN TOP PALING WANGI , SABUN TOP CECAIR , HARGA SABUN PENCUCI BAJU TOP , JENIS SABUN PENCUCI TOP, SABUN PENCUCI BAJU


4. TOP Odour Buster

SABUN TOP , SABUN PENCUCI BAJU JENAMA TOP , FUNGSI SETIAP SABUN PENCUCI BAJU TOP , CECAIR PENCUCI TOP , SABUN TOP PALING WANGI , SABUN TOP CECAIR , HARGA SABUN PENCUCI BAJU TOP , JENIS SABUN PENCUCI TOP, SABUN PENCUCI BAJU


5. TOP Colour Protect

SABUN TOP , SABUN PENCUCI BAJU JENAMA TOP , FUNGSI SETIAP SABUN PENCUCI BAJU TOP , CECAIR PENCUCI TOP , SABUN TOP PALING WANGI , SABUN TOP CECAIR , HARGA SABUN PENCUCI BAJU TOP , JENIS SABUN PENCUCI TOP, SABUN PENCUCI BAJU

6. TOP Brilliant Clean


SABUN TOP , SABUN PENCUCI BAJU JENAMA TOP , FUNGSI SETIAP SABUN PENCUCI BAJU TOP , CECAIR PENCUCI TOP , SABUN TOP PALING WANGI , SABUN TOP CECAIR , HARGA SABUN PENCUCI BAJU TOP , JENIS SABUN PENCUCI TOP, SABUN PENCUCI BAJU

7. TOP Stain Buster 

SABUN TOP , SABUN PENCUCI BAJU JENAMA TOP , FUNGSI SETIAP SABUN PENCUCI BAJU TOP , CECAIR PENCUCI TOP , SABUN TOP PALING WANGI , SABUN TOP CECAIR , HARGA SABUN PENCUCI BAJU TOP , JENIS SABUN PENCUCI TOP, SABUN PENCUCI BAJU

Catat Ulasan

21 Ulasan

  1. dah lama pakai tops...tapi tak ambil kisah warna botol pun. mana yang tercapai dek tangan, masuk la dalam troli

    BalasPadam
  2. Ada beza fungsi juga setiap warna. Ingatkan hanya beza dari segi bau je.

    BalasPadam
  3. Ada beza fungsi juga setiap warna. Ingatkan hanya beza dari segi bau je.

    BalasPadam
  4. Rumah akak guna top colour protect. Serius, wangi.

    BalasPadam
  5. Betulll TOP punya sabun wangi2. Dulu duduk hostel guna TOP. Tapi tak ingat yang mana satu

    BalasPadam
  6. pernah cuba 1 warna ja. purpel.

    BalasPadam
  7. Berbagai fungsinya ya, kadang ambil tops bila dikedai, sejak beli online ambik yang ditawarkan dulu.

    BalasPadam
  8. Good sharing ccl..kak shida selalu pkai yg color biru tu! :)

    BalasPadam
  9. Hello, I have loved this post, I have been the most interesting.
    I have loved your publication, I did not know your blog, do you want us to follow? it already cuts me into dice. Cheers

    BalasPadam
  10. tak pernah guna top, selalu guna dynamo. mungkin bole tukar sekali sekala

    BalasPadam
  11. Macam-macam sabun ada.

    BalasPadam
  12. Nampaknya dah boleh cuba sabun top selepas ini.

    BalasPadam
  13. Dulu selalu la guna Top. skrg kita team Dynamo hehe

    BalasPadam
  14. Antara jenama sabun pencuci pakaian yang saya suka

    BalasPadam
  15. Rumah saya guna yang nmbor enam. Bau wangi tapi tak menyakitkan hidung. Baju pun bersih

    BalasPadam
  16. Ingatkan beza wangian je. Rupanya fungsi lain lain jugak. Pasni kalau beli sabun basuh bajau kena membelek lebih lagi ni. Tq share.

    BalasPadam
  17. saya dah bertahun pakai top color biru, fresh je bau tahun ni bila keluar yg silky miracle, asyik repeat beli yg tu je

    BalasPadam
  18. Dr dulu tak pernah tukar.. pakai warna kuning, pink, ungu. Memang wangi

    BalasPadam
  19. Wangiii! Guna kaler kuning tuu! Nais wooo!

    BalasPadam
  20. pernah guna yg serbuk je. yg liquid ni x penah lg. mungkin akan dtg kot boleh try ;-)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan