Advertisement

Responsive Advertisement

REZEKI MENANG RM50 HASIL JOIN CONTEST BLOGGER BUSYRATAKIYUDIN.COM

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Giveaway,menang contest,hadiah dari blogger,DUIT RM50,


REZEKI MENANG RM50 HASIL JOIN CONTEST BLOGGER BUSYRATAKIYUDIN.COM Sekian lama CCL tak libatkan diri dalam sebarang contest yang rakan blogger anjurkan , awal bulan September hari tu CCL ada ternampak entri rakan blogger iaitu blogger Busyra Takiyudin anjurkan satu contest yang diberi tajuk #busyrakongsirezeki . memandangkan CCL pun ketandusan idea untuk update entri terbaru di dalam blog , so CCL luangkan sedikit masa untuk support contest rakan blogger . 

baca juga ; Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM50


Apabila Busyra umumkan keputusan pemenang contest tersebut ,CCL segera tekan entri tersebut , alhamdulillah syukur alhamdulillah nama CCL terpapar jelas sebagai salah seorang pemenang dalam contest tersebut . sebenarnya ramai juga blogger-blogger lain yang support contest ni seramai 32 orang . sebenarnya semua penyertaan , semua yang terbaik  . Pemilihan pemenang berdasarkan random yang terpilih hanya dua orang pemenang sahaja . 


hadiah dari blogger,menang contest,Giveaway,

hadiah dari blogger,menang contest,Giveaway,


syukur alhamdulillah rezeki berpihak pada CCL yang telah lama berhenti untuk join contest , tahniah juga buat blogger Atiqah Najihah yang turut sama menjadi pemenang dalam contest yang dianjurkan oleh blogger Busyra . 


Untuk blogger Busyra Takiyudin  , CCL amat berterima kasih anjurkan contest kongsi rezeki , apa yang boleh CCL doakan untuk Busyra semoga dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah seluas lautan  , rezeki yang tidak pernah henti mengalir seperti air zam-zam .InsyaAllah aamiin




Catat Ulasan

21 Ulasan

  1. Tahniah CCL. Rezeki persahabatan maya.

    BalasPadam
  2. Aameen YARabbilalameen, mahal tu doa tu, samalah mendoakan pemberi dan penerima diberi rezeki melimpah ruah seluas lautan jua dengan oenuh keberkatan. Aameen. Tahniah CCL, dan blogger Atiqah Najihah.

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.. rezeki.. tahniah ccL!

    BalasPadam
  4. Tahniahh kak
    Jemput komen blog rabia
    Kot dpt header blog kn

    BalasPadam
  5. rezeki btul dia ni ye.. hehehe tahniah tau!

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah. Tahniah CCL

    BalasPadam
  7. Tahniah, CCL! Murah rezeki menang GA Busyra :)

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah..Tahniah Lyana dapat lagi rezeki :)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah... Tahniah CCL. Rezeki :)

    BalasPadam
  10. Tahniahhhhh! Bestnya dapat hadiah duit..hehe...Amat bergunaaa...

    BalasPadam
  11. Tahniah. Rezeki tak salah alamat. 👍

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan