Advertisement

Responsive Advertisement

FREE HEADER BLOG DARI BLOGGER AZHAFIZAH.COM

 


Assalamualaikum dan salam sejahtera 

 
FREE HEADER BLOG DARI BLOGGER AZHAFIZAH.COM Dah lama rasanya nama CCL tak tersenarai dalam "Top 10 komentator" di dalam blog rakan-rakan . Bulan ini CCL cukup bertuah nama CCL terselit juga sebagi Top 10 komentator melalui blog Sihatimerahjambu atau lebih dikenali sebagai Kak Fiza . CCL menjadi top 10 komentator di blog beliau pada bulan ogos . Kalau korang nak tahu sembilan lagi top komentator blog sihatimerahjambu korang boleh usha-usha entri Kak Fiza Top 10 Komentator August 2021 Blog Sihatimerahjambu . Tahniah juga pada semua yang tersenarai , memang diorang ni kaki komen rajin sangat kunjung blog blogger lain termasuk blog CCL sendiri . 

HADIAH DARI BLOGGER , DAPAT FREE HEADER BLOG , HEADER BLOG , DESIGN HEADER BLOG , HEADER BLOG PERCUMA , HEADER BLOG MINIMALIST , MINIMALIS


memandangkan 10 orang tersenarai , Kak Fiza berbesar hati untuk  memberi  10 header / watermark blog secara percuma . semuanya hasil tangan seni oleh Kak Fiza sendiri , memang setiap design yang Kak Fiza buat sangat simple dan sesuai untuk dijadikan header blog ataupun watermark pada gambar . 

Selepas membaca entri Kak Fiza mengenai Top 10 komentator August blog Simerahjambu , CCL terus emailkan Kak Fiza untuk mendapatkan design saiz yang asal . Alhamdulillah tengahari tadi , selepas CCL usha email tiba-tiba masuk email dari Kak Fiza , tak lain tak bukan Kak Fiza sudah kirimkan design saiz asal header blog melalui email . 


CCL dapat dua header yang berlainan warna  pada font  iaitu hitam dan juga putih . Jenis font pun sangat cantik dan menarik . CCL sangat suka akan header yang Kak Fiza designkan . 


Untuk blogger lain yang belum mengenali Kak Fiza empunya blog Sihatimerahjambu boleh la ke https://www.azhafizah.com/ . Semestinya Kak Fiza sentiasa hadirkan penulisan yang menarik , tak jemu membaca dan juga gambar-gambar yang sangat cantik di dalam setiap entri post yang diselitkan . 


anyway CCL nak ucapkan thanks you so much kerana designkan header blog untuk CCL dan terpilih menjadi salah seorang top komentator blog Sihatimerahjambu



Catat Ulasan

20 Ulasan

  1. hasil keje fiza mmg terbaik! alhamdulillah.. cantik header.. =)

    BalasPadam
  2. Nampak cantik ada warna coklat pada cappuccino.

    BalasPadam
  3. Tahniah CCL kerana tersenarai sbg top10 komentator. Kipidap

    BalasPadam
  4. Nice!! Word cappucinontu sesuai dgn warna cekelatnya heehe

    BalasPadam
  5. Menarik.. Sudah boleh guna header baru.. :)

    BalasPadam
  6. Tahniah CCL 👏🏽
    Akak pun suka tengok header Fiza buat, simple cantik je. Sedap mata memandang.

    BalasPadam
  7. Tahniah, CCL menarik dan cantikkan, betul Fiza berseni dan kretif.

    BalasPadam
  8. Tahniah. Lawa header tu. 👍

    BalasPadam
  9. suka tengok gambar2 yg fiza ambik kat blog dia..cantik2

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah..tahniah dan terima kasih Lyana. Terharu tau siap buat entri macam ni. Terima kasih banyak-banyak. Nampak macam kurang sharp pulak. Ada saiz sebenar tak? Kalau ada nanti email saiz dia yang betul ye. Nanti saya edit lagi.

    BalasPadam
  11. wahhh best nya. header pun simple. cantik sangat..

    BalasPadam
  12. memang cantik. Tahniah CCL

    BalasPadam
  13. Tahniah rezeki top komen.. tq jugak selalu drop komen di blog nina

    BalasPadam
  14. Alamak, komen saya sebelum ni tak masuk ye. Rasa dah komen dah 2 entri sebelum latest post. Patutlah Lyana senyap je.

    Tahniah Lyana. Terima kasih untuk entri. Sangat sangat hargai. Saya perasan header tu macam pecah sikit. Boleh tak bagi saiz sebenar header tu. Nanti saya edit. Nanti email ye.

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah, tahniah CCL! Header kak fiza buat tu memang cantikkk! :D

    BalasPadam
  16. design2 akak fiza mmg smuanya cntikk..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan