THERMOS VACUUM FLASK DARI BLOGGER FIEZA SANI


Assalamualaikum dan salam sejahtera .



THERMOS VACUUM FLASK DARI BLOGGER FIEZA SANI Awal bulan November , CCL ada terima bungkusan dari Abang J&T . Bungkusan berikut datangnya dari Blogger Fieza Sani . Alhamdulillah rezeki penghujung bulan Oktober lepas , blog CCL tersenarai sebagai Top Comentators Oktober 2021 melalui blog beliau.Sebagai tanda penghargaan , Sis Fieza Sani kirimkan hadiah berupa thermos vacuum flask . Sebenarnya sudah beberapa minggu CCL terima hadiah dari Sis Fieza Sani . Hari ini baru sempat create entri berkenaan tanda terima kasih untuk beliau . 



hadiah dari blogger,MENANG TOP KOMENTATOR, THERMOS FLASK , THERMOS VACUUM FLASK, CUSTOM NAME THERMOS VACUUM FLASK


Ini dia wajah Thermos vaccum flask pemberian sis Fieza Sani . Gabungan warna hitam dan juga warna keemasan yang nampak cantik , elegent dan ekslusif menjadikan flask ni nampak mahal . Jenis tulisan pada flask tersebut sangat cantik menarik dan tertera dengan nama CCL . Design yang simple tetapi sangat menarik dan cantik . Lepas ini boleh la isi air bawa pergi ke office . 


Terima kasih Sis Fieza Sani atas pemberian hadiah tersebut . CCL doakan semoga Sis Fieza Sani sekeluarga dimurahkan rezeki seluas lautan didunia, rezeki seluas langit . Aamiin .aamiin . 


Untuk korang yang belum kenal blogger Fieza Sani . Boleh terjah ke blog beliau . 

https://www.fiezasani.xyz/



Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. Bestnya dapat hadiah thermos. Siap ada tulis nama lagi tu. Memang tak dapat lah nak jadi hak milik orang lain, kan. Tahniah Lyana :)

    BalasPadam
  2. Best ni, bancuh kopi masuk dalam termos, panas sampai tengahari.

    BalasPadam
  3. Wah...tahniah CCL. Bagus termos ni. Syu pun ada dua biji.

    BalasPadam
  4. Cantik thermos dia. Nampak eksklusif gitu siap ada nama.

    BalasPadam
  5. Aamiin..tq yana. Cantik pulak tengok thermos flask yana ni. nak order utk diri sendiri lah. hehe..

    BalasPadam
  6. Wah, cantiknya personalised flask yang CCL terima! Tahniah!

    BalasPadam
  7. Tahniah CCL! Nanti CCL jenguk blog saya pula ya, ada surprise hehe ;)
    https://www.syaznirahim.com/2021/12/topcommentatornov2021.html

    BalasPadam
  8. tahniah CCL...custom made gitu

    BalasPadam
  9. cntiknyaaa! busyra bru ja beli dkt kaison. wrna hitam jgkk..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan