Advertisement

Responsive Advertisement

SHOPEE 18SEN : GETAH PENGIKAT RAMBUT


Assalamualaikum dan salam sejahtera 


SHOPEE 18SEN : GETAH PENGIKAT RAMBUT Shopee ni memang tak henti-henti buat Sale  . Geram juga kadang-kadang tu . .18 Oktober lepas shopee ada buat sale 18sen lagi untuk satu barang . Paling best ada penghantaran percuma . So memandangkan 18sen punya pasal , CCL tercheckout satu item iaitu getah pengikat rambut dengan harganya sudah tentu hanya 18sen sahaja . Dengan penghantaran percuma tunggu laa estimated time selama satu minggu barulah barang ni selama mendarat ke Malaysia . 



SHOPEE, SHOPEE 18SEN, SHOPEE HAUL, RACUN SHOPEE,CORAK GETAH IKAT RAMBUT,GETAH IKAT RAMBUT,


Getah pengikat rambut ni banyak design dan warna . Kali ni CCL memilih warna biru bercorakkan polkadot . Materialnya hanya kain biasa, bukan material kain berbulu gebu gebas yer . Sesuai lah dengan harga .  



Catat Ulasan

10 Ulasan

  1. sy pon suka beli ms sale free shipping..
    bse cr barang yg hrga bwh rm1 je.. walaupon barang kecik dr china ttp nk beli jgk.. haha

    BalasPadam
  2. kos penghantaran lebih mahal dari harga barang... walaupon kos penghantarannya percuma

    BalasPadam
  3. cantiknya scrunchie! Suka tengok kalau dekat shopee sebab banyak choice.

    BalasPadam
  4. shopee mmg kuat benor pengaruhnya.macam2 sale..kadang kontrol napsu tgk offer2 kat situ..

    BalasPadam
  5. Murah betul. Rugi tak beli kalau dah berkenan :)

    BalasPadam
  6. cute nya polkadot… nampak lembut je

    BalasPadam
  7. dah la cute, murah lak tu :D

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan