Tonton Episod 1 Hingga 28 Drama Ash Dan Aish

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera 


Sinopsis Drama Ash Dan Aish

Ash Dan Aish mengisahkan seorang gadis kampung bernama Aisha, yang berhati kental. Semua ahli keluarga dia meninggal dunia dalam satu kemalangan dan dia hampir dicabul oleh suami mak saudaranya sendiri yang tamak dengan harta keluarga Aisha. Dia melarikan diri ke Kuala Lumpur untuk memulakan hidup baru.

Ashrafi, pemuda misteri yang selalu membeli lollipop dan makanan kucing di kedai serbaneka tempat Aisha bekerja. Disebabkan kesempitan hidup di kotaraya, Ash mempelawa Aisha bekerja di café milik Ash sendiri. Aisha menerima tawaran Ashrafi untuk bekerja kat sana.

Uniknya Sanctuary cafe, pekerja- pekerja di sana sebenarnya mempunyai kisah hitam masing-masing dan mereka diberi peluang oleh Ashrafi untuk membina hidup baru.

Dalam nada bergurau, Aisha menawarkan diri untuk menjadi isteri Ashrafi supaya dia tidak perlu sentiasa membantunya mencari tempat tinggal. Cadangan Itu rupanya diambil serius oleh Ashrafi.

Mereka akhirnya disatukan menjadi suami isteri. Malangnya Ashrafi kemalangan dan koma. Sewaktu di hospital, Aisha terkejut melihat Ashrafi bangun dan bercakap seperti biasa.Namun apa yang Aisha lihat ternyata hanya roh Ashrafi sahaja. Disebabkan itu Ashrafi meminta Aisha untuk menolongnya sedar dari koma.


drama,DRAMA ASH DAN AISH,SINOPSIS DRAMA ASH DAN AISH,TONTON EPISOD PENUH DRAMA ASH DAN AISH,EPISOD PENUH DRAMA ASH DAN AISH,ASH DAN AISH,TONTON LIVE DRAMA ASH DAN AISH,


Tonton Episod Penuh Drama Ash Dan Aish


Tonton Episod 1 Drama Ash dan Aish

Tonton Episod 2 Drama Ash dan Aish

Tonton Episod 3 Drama Ash dan Aish

Tonton Episod 4 Drama Ash dan Aish


Catat Ulasan

1 Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan