Hadiahkan Tudung Bawal ShawlPublika Untuk Internship Siti !!

Assalamualaikum dan salam sejahtera 

Hadiah untuk kawan, hadiah untuk kawan perempuan, tudung bawal ShawlPublika, design tudung bawal ShawlPublika, bawal ShawlPublika

Kalau korang ada baca entri yang sebelum ni pasti korang tahu , Siti , student internship di office CCL dah pun habis intern di sini .. so sebagai penghargaan tanda kenangan dia dengan CCL . CCL hadiakan dia sehelai tudung bawal Shawlpublika . Mungkin nanti bila Siti pakai tudung ni auto terus ingatkan CCL dan segala kenangan dia dengan CCL . 

Hadiah untuk kawan, hadiah untuk kawan perempuan, tudung bawal ShawlPublika, design tudung bawal ShawlPublika, bawal ShawlPublika

Cantikkan design tudung bawal Shawlpublika ni , tanah putih border hijau matcha githu, design bunga kecil-kecil .  Material sudah semestinya cotton . 

So itulah pemberian dari CCL yang tak seberapa . Tanda ingatan dan juga kenangan untuk dia .. 


Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. Cantiiik motif dan warnanya. Bisa dipakai di banyak warna baju 🩷🩷. Pasti happy sangat yg menerima gift ini ☺

    BalasPadam
  2. Untungnya Siti... Lawa tudung tu

    BalasPadam
  3. Cantik corak bunga kecil. Siti mesti suka sangat dapat hadiah CCL ni.

    BalasPadam
  4. cantikkkk... tudung bawal sekarang ni cantik2 semuanya kannn

    BalasPadam
  5. akak suka beli tudung bawal dari shawl publika sbb corak2nya cantik dan material senang bentuk

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan