Farawell Internship : Terima Kasih Siti !!

 Assalamualaikum dan salam sejahtera 

Farawell Internship : Terima Kasih Siti !! Setiap pertemuan tidak lengkap kalau tanpa perpisahan . Begitulah kehidupan. Hari ni hari terakhir Siti iaitu pelajar praktikal di office CCL . Setelah 2 bulan bersama, hari ni masing-masing kena redha dengan keadaan .. Siti , pelajar praktikal yang buatkan office lagi bertambah happening , tanpa Siti memang tak semeriah macam biasa .. kalau ada dia office memang luar biasa dah macam pasar malam gitu . 

Cerita CCL, farawell ,farawel student internship, farawell siti, student internship

Farawell Siti !! 

Plan last minit !. Dua hari sebelum hari terakhir Siti kat sini baru masing-masing plan nak buat sedikit makan-makan untuk meraikan Siti . Alhamdulillah walaupun plan last minit , semuanya berjalan dengan lancar .. ala-ala portluck . Semua orang bawa makanan sorang sedikit . Tapi yang bestnya si Siti memang tak tahu  kitaorang satu office nak buat makan-makan .. sampailah semua makanan terhidang , tersusun atas meja barulah dia rasa kitaorang semua sambut farawell untuk dia .

Antara makanan yang ada 

  •  Laksa
  • Bihun goreng
  • Pau goreng
  • Baby donut
  • Kek 
  • Anggur
  • Pizza 
  • Air berkarbonat

Alhamdulillah, walaupun tak semeriah mana makanan , tak sempat nak setup cantik-cantik janji plan menjadi . Nama pun last minit kan. 

Cerita CCL, farawell ,farawel student internship, farawell siti, student internship

Kek farawell untuk siti ..

Cerita CCL, farawell ,farawel student internship, farawell siti, student internship

Pizza . Sponser by Siti . Disebabkan satu office buat makan-makan tanpa pengetahuan dia , dia decide untuk order pizza . 

Alhamdulillah kenyang, syukur alhamdulillah semua plan berjalan dengan lancar .. 

Untuk Siti, terima kasih sepanjang perkenalan selama 2 bulan , terima kasih happeningkan office, Serius cakap Siti antara pelajar praktikal yang lain dari yang lain . Dia dengan CCL memang rapat sangat bagai adik dan kakak , walaupun baru sekejap perkenalan .. 

Terima kasih .. selamat maju jaya di luar sana . 


Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. Seruuu nyaaa... Memang happy kalau dapat staff internship yg cakap dan pandai. Dan attitude pun mudah bergaul. Sedih pas saat selesai magangnya.. Apapun untuk siti sukses juga nantinya di tempat mana pun 👍

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..mesti sedih tu. harap hubungan yg terbina berkekalan...in sya Allah

    BalasPadam
  3. sedap tu menu farewell ...lama xmkn laksa

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan