Top Commentators January 2024


Assalamualaikum dan salam sejahtera 

Top Commentators January 2024 Dah lama sebenarnya nak letak widget blog 'Top Commentators' di sidebar blog bagi meraikan blogger-blogger yang singgah di blog CCL tanpa jemu . So alhamdulillah selepas tukar template blog , luang masa sikit untuk godek-godek coding blog maka wujud sudah 'Top Commentators January 2024' . 

so jom kita tengok siapakah yang tercalon dalam 'Top 5 commentators Of January 2024"

top commentators january 2024

  1. Azhafizah
  2. Busyra Takiyudin
  3. Dear Anies
  4. Anamizu
  5. Suria Amanda
so, inilah 5 blogger yang tersenarai dalam Top 5 top commentators melalui blog CCL  . Hangpa yang mana belum pernah singgah blog-blog kat atas dipersilakan blogwalking ke blog mereka semua . 

so sebagai saguhati CCL bebesar hati nak bagi hadiah kecil-kecilan untuk Sis Azhafizah . mohon tinggalkan detail melalui email CCL virgoyana61@yahoo.com untuk proses pengeposan hadiah saguhati .

terima kasih juga untuk blogger lain & top commentators yang sudi singgah ke blog CCL tanpa jemu . InsyaAllah setiap bulan CCL akan kongsi rezeki untuk blogger lain juga . 







Catat Ulasan

16 Ulasan

  1. Hai hi kepada semua blogger itu 😊

    BalasPadam
  2. wahhh moga feb ni nama AD termasuk dalam senarai heheh

    BalasPadam
  3. Tahniah Fiza 👏

    Akak dah buang widget ni sebab loading blog jadi lambat. Mungkin boleh buat macam CCL (5 blogger, tempoh 30 hari). Akak aritu letak untuk tempoh setahun, 10 orang 😄

    BalasPadam
  4. ehhh
    ada nama siapa tu?
    hahaha
    tahniah utk fiza!
    tahniah utk semua!

    BalasPadam
  5. Terbaiklah kawan-kawan blogger yang rajin ni

    BalasPadam
  6. CCL pun buat segmen ini juga.
    Tahniah kepada mereka. Semua sudah dikenali.

    BalasPadam
  7. Tahniah buat semua!
    Rezeki bulan Januari.

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah... lady nak letak juga lah nanti :D

    BalasPadam
  9. Tahniah kpd semua top komentator

    BalasPadam
  10. Eh eh, tahu tahu jadi termasuk sekali. Nombor syatu lak tu. Alhamdulillah..terima kasih Lyana.Tahniah kepada semua.

    BalasPadam
  11. tahniah bt semua pengomen

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan