Advertisement

Responsive Advertisement

INTRODUCING SHOPEEPAY DAY ON 1 AUGUST !Assalamualaikum dan salam sejahtera INTRODUCING SHOPEEPAY DAY ON 1 AUGUST ! ShopeePay mendorong penggunaan e-wallet sambil memberi lebih banyak cara kepada orang ramai untuk meraih Ringgit mereka 8.8 Brands Festival melalui ShopeePay Day khusus pada 1 Ogos.Pengguna boleh mendapat wang tunai sehingga RM8 apabila mereka membeli Voucher ShopeePay dengan harga hanya 1 sen dari portal Deals Near Me di aplikasi Shopee.
Dengan kira-kira 140,000 perniagaan menerima ShopeePay di seluruh negara, pengguna dompet mudah alih dapat menantikan tawaran dari farmasi, pembuat roti, peruncit dan tentu saja, kedai kopi yang berlimpah. Berikut adalah beberapa jenama yang akan memberikan tawaran hebat mulai 1 Ogos.Juicy Fresh Fruit JuiceJenama Jus Nombor 1 Korea yang ditubuhkan pada tahun 2010 bukan sahaja menerima ShopeePay, tetapi juga menawarkan pulangan tunai RM8 dengan perbelanjaan minimum RM20 apabila anda menebus baucar ini yang tersedia pada Hari ShopeePay. Sesuai dengan musim tempatan, pergilah ke salah satu daripada 13 gerai mereka dan mencuba susu durian mereka.Salad AtelierDengan orang-orang yang terperangkap di rumah ketika berada dalam keadaan terkurung, ada yang beralih ke diet nabati seminggu sekali dalam usaha untuk tetap sihat. Salad Atelier akan menawarkan baucar tunai RM8 dengan perbelanjaan minimum RM15 apabila anda membayar dengan ShopeePay untuk makanan sihat anda untuk mendorong diet seimbang.Zus Coffee
Setelah mengaktifkan ShopeePay di aplikasi mudah alih mereka untuk mendorong pelanggan setia mereka untuk terus menikmati kopi bertaraf dunia dengan harga yang berpatutan, Zus Coffee akan menawarkan pulangan tunai RM6 dengan pembelanjaan minimum sebanyak RM20 baucar selama Hari ShopeePay ini. Cubalah ais krim Magnum terbaru dengan kopi atau pilih sebotol coklat es seberat 1 liter di 32 lokasi mereka.


Sekiranya anda peminat jenama - anda juga boleh membeli baucar lain dengan potongan RM3 untuk Latte selepas makan tengah hari.Boat NoodleBagi mereka yang mahukan makanan Thai, Boat Noodle akan menjual baucar 1 sen, menawarkan Diskaun Langsung RM8 dengan perbelanjaan minimum RM20 semasa Hari ShopeePay di semua 33 lokasi di seluruh MalaysiaMPH
Sebagai jenama terkemuka Malaysia, MPH terus melayani rakyat Malaysia dengan minat membaca buku dan alat tulis. Bagaimanapun, belajar dan bekerja dari rumah masih melibatkan meletakkan pena ke kertas, dan membaca buku teks sambil terus melakukan kerja di buku latihan. Untuk itu, MPH akan menawarkan pulangan tunai RM8 dengan perbelanjaan minimum RM80 untuk ditebus di mana-mana 11 cawangan mereka di seluruh negara apabila anda menggunakan dompet mudah alih ShopeePay anda.Multicare PharmacyKorang juga harus memperhatikan keperluan untuk tetap sihat semasa hidup dengan wabak. Oleh itu, membeli bekalan untuk merawat dan memantau kesihatan anda tetap menjadi keperluan. Untuk ini, Multicare Pharmacy menawarkan pulangan tunai RM8 dengan perbelanjaan minimum RM20 apabila anda membayar dengan ShopeePay, jika anda menggunakan baucar ShopeePay mereka yang dibeli dengan harga hanya 1 sen pada 1 Ogos di salah satu daripada 66 gerai mereka.


Bersedia untuk memanfaatkan potongan baucar ini dan banyak lagi pada Hari ShopeePay pertama semasa anda menggunakan dompet mudah alih anda untuk mendapatkan bekalan dan secawan kopi wajib setiap hari!


Untuk lebih banyak tawaran mengenai Hari ShopeePay ini pada 1 Ogos, sila ke https://shopee.com.my/m/shopeepayday


Tertakluk kepada terma dan syarat.

Catat Ulasan

4 Ulasan

 1. Wah boleh dapat banyak diskaun lah pada 1 ogos ni 😍

  BalasPadam
 2. oh no no no hahahha bahaya ni!!! :D

  BalasPadam
 3. Berbaloi sangat ni. Boleh serbu esok :) TQ share

  BalasPadam
 4. Saya punya kedai Shopee pun banyak beri baucer dan diskaun.. jemputlah bertandang ke kedai Shopee saya.. hehe.

  BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan