Dapat Merasa Kieda Crepe Yang Tengah Viral

 Assalamualaikum dan salam sejahtera

Dapat Merasa Kieda Crepe Yang Tengah Viral  Walaupun beratur di malam hari selama 1jam 20 minit akhirnya ada rezeki nak merasai Kieda Crepe . Seperti yang CCL ceritakan di dalam entri post yang lepas limit pembelian makanan vendor yang ada di HQ Kieda Crepe dapatlah peluang untuk membeli satu Kieda Crepe . Limit sorang satu ok . 

KIEDA CREPE,BELI KIEDA CREPE,HARGA KIEDA CREPE, CREPE DURIAN, RESEPI CREPE DURIAN, KIEDA CREPE DURIAN,KIEDA CREPE KEPALA BATAS PENANG,KIEDA CREPE VIRAL,

Disebabkan pembelian yang limit serta random alhamdulillah CCL dapat crepe mix flavour  . Dalam satu set ada tiga ketul crepe flavour durian , oreo dan strawberi . Memang sangat sedap dan tak muak bila makan manakala suami CCL pula dapat crepe durian . 

Baca juga : 1jam 20 Minit Beratur Di Kieda Crepe

Mostly crepe durian dia memang padu sangat . So kalau hangpa singgah ke Kieda Crepe wajib cuba crepe durian . Perisa lain tak berkesempatan untuk cuba. Hanya tiga perisa sahaja yang dah cuba ..ketiga-tiga sedap dan paling menjadi pilihan CCL  adalah crepe durian .


5 Ulasan

  1. Alhamdulillah dapat yang sedap. Berbaloi beratur lama.

    BalasPadam
  2. Warna dia sangat menggamit hati

    BalasPadam
  3. untungnyaa dapat jugak merasa crepe viral huhu..kita ni bila lagi nak merasa

    BalasPadam
  4. Patutlah viral sebab sedap. Yang sedap mesti orang akan repeat membeli punya kan.

    BalasPadam
  5. aida ni kurang minat crepe.
    jarang beli. tapi makan. tolak batu kayu besi je :) ha ha ha ha...
    kalau dihidangkan, ngap juga 2 ketul.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan