Serawa Biskut Tawar

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera 

Serawa Biskut Tawar Selamat pagi hangpa semua dan Salam Maulidur Rasul . Ada yang tengah bercuti almaklum la kan cuti minggu mesti ada yang pergi bercuti memandangkan Maulidur Rasul jatuh pada hari Ahad so hari Isnin mesti pakat-pakat yang bercuti kan .. Selamat bercuti . Jarang nak update entri blog pagi-pagi ni . Disebabkan ada idea yang kunjung tiba terus taip dan publish la ..curi-curi masa ..

SERAWA BISKUT TAWAR, SERAWA BISKUT KERING, RESEPI, FOOD, RESEPI SERAWA BISKUT TAWAR, CARA MUDAH BUAT SERAWA, SERAWA ROTI

Sarapan apa pagi ni ?? Pagi ni CCL makan serawa biskut tawar . Hangpa pernah makan serawa biskut tawar ?? CCL  first time cuba rasa serawa yang diletakkan biskut tawar sehingga megembang macam ni , bila nak makan tak ada la sampai lembik dan hancur lebur bersama kuah serawa tu . Tak pasti biskut apa yang diletakkan dalam serawa ni yang pasti bukan biskut kering empat segi tu .Memang sedap, lagi sedap makan panas-panas kan . Memang layan la ..

Actually, serawa biskut tawar ni pun jiran CCL yang bagi . So try rasa memang sedap..


10 Ulasan

  1. Salam maulidur rasul buat CCL

    BalasPadam
  2. Macam² makanan ada sekarang. Makan serawa dengan pulut biasalah. Makan dengan biskut tak pernah rasa lagi

    BalasPadam
  3. Pertama kali tau ada serawa biskut tawar.
    Makanan orang Perlis ke CCL?

    BalasPadam
  4. tak pernah makan lagii, maybe boleh cuba hehehe

    BalasPadam
  5. Hai CCL! wahhhhh ini toknek & mak i olls panggil "Bubur Roti Kapal" menu orang dulu-dulu ni! memang matapppp layannnn semangkuk hehehehe

    BalasPadam
  6. Menariknya biskut makan dengan serawa begitu! Mesti lemak-lemak rasanya.

    BalasPadam
  7. tak pernah rasa...macam sedap je tu...

    BalasPadam
  8. sedapp ni. Buat serawa.
    arwah mak.dulu suka.buat
    ciknur pun suka.biskut ni cicah air teh o. sampai ank.cucu panggil ni biskut opah
    Sb nya blk kg je mesti ada

    BalasPadam
  9. kali pertama dengar. unik jugak tu

    BalasPadam
  10. 1st time dgr. mkn apatah lg hehehe

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan