Happy Deepavali 2022

Assalamualaikum dan salam sejahtera 

Happy Deepavali 2022 Selamat bercuti dan Happy Deepavali untuk semua . Selepas 2 tahun tak dapat tengok orang buat kolumm deepavali akibat covid, so tahun ni tak lepas peluang untuk tengok Kak Selvi create kolumm Deepavali dari awal sampai kolumm tersebut siap . Memang setiap tahun dan tiap kali Deepavali , CCL paling excited nak tengok kolumm Depavali hasil tangan Kak Selvi, setiap tahun menantikan design-design yang  cantik .

CERITA CCL, HAPPY DEEPAVALI, DEEPAVALI 2022, KOLUMM DEEPAVALI

CERITA CCL, HAPPY DEEPAVALI, DEEPAVALI 2022, KOLUMM DEEPAVALI

Alhamdulilah , tahun ni berpeluang lagi melihat Kak Selvi create Kolumm , saiz kolumm ni besar sedikit dari tahun-tahun lepas dengan menggunakan 30kg beras dan memakan masa hampir 6jam juga la untuk siapkan .. Kalau ditanya CCL tolong juga ka ? Tolong tengok jer , tak confident nak join untuk tolong create sama-sama takutnya nanti bercampur-campur tone warnannya . Pandai gabungkan warna dan pandai masukkan tone warna auto kolumm akan jadi cantik tau .. Kalau nak tahu kulomm ni pun Kak Selvi buat seorang diri tanpa bantuan sesiapa . Tiap-tiap tahun pun macam tu . 


Happy Deepavali  .

3 Ulasan

  1. Penyabar betul kak Selvi tu. berseni orangnya. kalau saya berpinar dah mata

    BalasPadam
  2. Suka tengok hiasan kolam ni. Hanya orang yang gigih dan sabar je boleh buat ni.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan