SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM

 Assalamualaikum dan salam sejahtera



SAFI MALAYSIA,SAFI YOUTH GOLD,PRODUK SAFI MALAYSIA,BEAUTY BLOGGER,BEAUTY,SAFI,REVIEW,SKINCARE SAFI,BLOGGER REVIEW,SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM , SAFI YOUTH GOLD 24K LIFTING SERUM CLEANSER


SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM Wanita dan kecantikan memang tidak boleh dipisahkan . Macam-macam cara dan tips dilakukan supaya memastikan diri nampak anggun muda tidak makan usia. Tak naklah umur masih lagi muda tapi wajah nampak tua .Pendek kata tak nak nampak tua . Takut kan ? Memenuhi hasrat wanita yang sentiasa mahukan  wajah yang tampil bermaya dan meremajakan wajah , Safi Malaysia kini memperkenalkan produk penjagaan kulit dengan produk Safi Youth Gold dengan formulasi baharu. Rangkaian baharu antipenuaan dan menganjal Safi Youth Gold dengan formulasi dipertingkatkan dari Safi Rania Gold.



SAFI MALAYSIA,SAFI YOUTH GOLD,PRODUK SAFI MALAYSIA,BEAUTY BLOGGER,BEAUTY,SAFI,REVIEW,SKINCARE SAFI,BLOGGER REVIEW,SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM , SAFI YOUTH GOLD 24K LIFTING SERUM CLEANSER


Safi Youth Gold memperkenalkan dua item terkini dalam rangkaian yang membantu mengurangkan masalah penuaan kulit seperti dagu berganda & kulit kendur yang berpotensi mengurangkan

keyakinan terhadap wanita moden masa kini iaitu :

-Safi Youth Gold Lifting 24K Serum Cleanser

-Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum



SAFI MALAYSIA,SAFI YOUTH GOLD,PRODUK SAFI MALAYSIA,BEAUTY BLOGGER,BEAUTY,SAFI,REVIEW,SKINCARE SAFI,BLOGGER REVIEW,SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM , SAFI YOUTH GOLD 24K LIFTING SERUM CLEANSER


Fungsi 

➡Merawat secara mikro dan mengurangkan tanda penuaan seperti dagu berlapis dan kulit kendur.

➡Mengurangkan 50% dagu berlapis dalam hanya 15 minit.

➡Tampil lebih muda dengan wajah lebih anjal, runcing dan tirus

➡Diformulasi dengan Teknologi Golden C-Lift , kombinasi Vitamin C & Nano Emas 24K yang lebih berkesan dari Vitamin C biasa.

➡Formulasi tidak melekit/berminyak yang mudah meresap dan selesa pada kulit.

 

➡Diperkaya dengan Duo Age-Correcting Actives, gabungan Golden C & Ceramide untuk memberi °7 Dimensi Pembaharuan Keremajaan Kulit:

- Menegangkan kulit

- Meningkatkan keanjalan

- Mengurangkan garis halus & kedutan

- Meningkatkan kelembapan kulit

- Melindungi kulit dari pengoksidaan

- Meningkatkan kehalusan kulit

- Memperbaiki kulit rosak Berdasarkan ujian saintifik & klinikal. 



SAFI Youth Gold Lifting 24K Serum Cleanser


SAFI MALAYSIA,SAFI YOUTH GOLD,PRODUK SAFI MALAYSIA,BEAUTY BLOGGER,BEAUTY,SAFI,REVIEW,SKINCARE SAFI,BLOGGER REVIEW,SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM , SAFI YOUTH GOLD 24K LIFTING SERUM CLEANSER


-Pembersih wajah diformulasi dengan 24K serum emas yang lembut dan menganjal. 

-Mengandungi bahan aktif yang mengembalikan keremajaan iaitu Triple Gold, Asid Hialuronik Super dan formulasi Anti PM2.5 dapat membersih dengan lembut sambil menghidrat secara intensif dan menganjal agar kulit tampak lebih halus, terhidrat dan anjal.



SAFI MALAYSIA,SAFI YOUTH GOLD,PRODUK SAFI MALAYSIA,BEAUTY BLOGGER,BEAUTY,SAFI,REVIEW,SKINCARE SAFI,BLOGGER REVIEW,SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM , SAFI YOUTH GOLD 24K LIFTING SERUM CLEANSER


-Teknologi Golden C-Lift menggabungkan bahan-bahan dengan kuasa anti-penuaan dan menganjal Golden C dan Nano Emas 24K yang dapat meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk merawat secara mikro, menegang dan menganjalkan kulit matang, menjadikannya lebih awet muda, tegang dan anjal.


-Golden C – Antioksidan yang melindungi kulit dari pencemaran luaran merbahaya dan merawat struktur kulit secara mikro dengan menggalakkan regenerasi kulit.


-Nano Emas 24K – Mengembalikan ketegangan dan menghaluskan tekstur kulit untuk kulit yang lembut dan anjal.


-Triple Gold – Melindungi kulit dari radikal bebas, meningkatkan keanjalan kulit dan menaikkan seri wajah.


-Asid Hialuronik Super – Mengunci kelembapan kulit dengan berkesan, menghidrat dengan intensif dari dalam dan meningkatkan keanjalan kulit agar terhidrat dan anjal.



SAFI Youth Gold Lifting Golden-C Duo Serum


SAFI MALAYSIA,SAFI YOUTH GOLD,PRODUK SAFI MALAYSIA,BEAUTY BLOGGER,BEAUTY,SAFI,REVIEW,SKINCARE SAFI,BLOGGER REVIEW,SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM , SAFI YOUTH GOLD 24K LIFTING SERUM CLEANSER

-Formulasi serum ringan dan berkesan yang diperkaya dengan kuasa Aktif Duo Age-Correcting iaitu gabungan Golden C dan Ceramide 3


-memberikan pembaharuan Keremajaan Kulit 7D dengan menegangkan kulit, meningkatkan keanjalan, melindungi kulit dari pengoksidaan, meningkatkan kehalusan kulit dan memperbaiki kulit rosak. 

-Kulit kelihatan lebih tegang seawal 15 minit agar lebih muda, anjal dan berseri.



SAFI MALAYSIA,SAFI YOUTH GOLD,PRODUK SAFI MALAYSIA,BEAUTY BLOGGER,BEAUTY,SAFI,REVIEW,SKINCARE SAFI,BLOGGER REVIEW,SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM , SAFI YOUTH GOLD 24K LIFTING SERUM CLEANSER

-Teknologi Golden C-Lift menggabungkan bahan-bahan dengan kuasa anti-penuaan dan menganjal Golden C dan Nano Emas 24K yang dapat meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk merawat secara mikro, menegang dan menganjalkan kulit matang, menjadikannya lebih awet muda, tegang dan anjal.


-Golden C – Antioksidan yang melindungi kulit dari pencemaran luaran berbahaya dan merawat struktur kulit secara mikro dengan menggalakkan regenerasi kulit.


-Nano Emas 24K – Mengembalikan ketegangan dan menghaluskan tekstur kulit untuk kulit yang lembut dan anjal.


-Ceramide 3 – Menguatkan lapisan kulit untuk mengunci kelembapan, menghaluskan tekstur kulit dan meningkatkan seri wajah.


Baca juga : Safi Perfect White Hyaluron Brightening Serum



Kalau korang nak dagu runcing & muka tirus boleh beli sekarang di cawangan farmasi Watsons, Guardian, Aeon Wellness dan Caring 

serta laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee & Lazada. 



SAFI MALAYSIA,SAFI YOUTH GOLD,PRODUK SAFI MALAYSIA,BEAUTY BLOGGER,BEAUTY,SAFI,REVIEW,SKINCARE SAFI,BLOGGER REVIEW,SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM , SAFI YOUTH GOLD 24K LIFTING SERUM CLEANSER

Lifting    Golden    C    Duo    Serum    (RM59.00)- https://bit.ly/3izM0fm

Lifting    24K    Serum    Cleanser (RM19.80)    - https://bit.ly/3FpssEj



Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. So far produk safi memang tidak mengecewakan.
    Dalam banyak-banyak facial skin care yang serasi dengan Aini adalah brand Safi.
    Really makes my skin look young than my age..hehe

    BalasPadam
  2. Suka bau dia. Nasib baik boleh bau dalam keadaan sekarang ni. Wangi sangat..

    BalasPadam
  3. affordable harga serumnya...selalu kalau jenama lain boleh tahan harganya

    BalasPadam
  4. cntik sngt packaging diaaa. gold & purple… suka tngok

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan