Menu Tengahari : Sup Ayam Ala Thai & Kobis Goreng

Assalamualaikum dan salam sejahtera 


Menu Tengahari, sup ayam ala thai , sup thai , kubis goreng , menu ringkas

Kembali ke slot menu apa tengahari ni . Eh lama betul tak kongsi entri menu tengahari . Agak-agak dah macam seminggu lebihkan . Haishh betul-betul sibuk ya bulan ni . Memandangkan hari tu baru masuk office so kena settlekan kerja-kerja yang tergendala untuk beberapa minggu .

Hari ni baru offday, mood memang letih. Cuti sehari macam tak cukup tapi tak mengapalah . Masak pun hari ni ala kadar jer . Menu ringkas nak cepat, selesai masak fikir nak berehat sahaja . 

Menu Tengahari 
  • Sup ayam ala thai
  • Kubis goreng 
  • Ikan kembung goreng 
  • Cili kampung jeruk 


Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. Menu ni boleh tambah nasi ni. Sedap, ada ikan goreng tu.

    BalasPadam
  2. Best betul padanan menu CCL hari ni 🤤

    BalasPadam
  3. waduhhh sup ayam ala Thai tu sedapnyaaa!

    BalasPadam
  4. Semua sedap 👍
    PH pun masak kobis hari ni, kobis masak lemak :)

    BalasPadam
  5. Suka menu ringkas macam ni.

    BalasPadam
  6. Malam semalam kak baru makan sup kaki ayam

    BalasPadam
  7. lamanya busyra tak buat kubis goreng..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan