Secawan Kopi Bersama Oat Krunch

Assalamualaikum dan salam sejahtera 


cerita CCL, sarapan pagi, oat krunch, secawan kopi

Selamat pagi uolss ?? How about today? Sihat ? CCL doakan semoga dipermudahkan segala urusan untuk hari ini ya .

Pagi ni masuk office memang perut ni meminta-meminta sangat . Nak tak nak kena jamu juga perut yang tengah lapar ni .  Habuan lapik perut dulu masuk office tadi  sempat juga laa bancuh kopi  tarik jenama CheckHup . Mujur ada bawa Oat Krunch ni . Boleh la minum bersama secawan kopi tarik yang tengah panas-panas ni . 

Korang sarapan apa hari ni ya ? 

 

Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. Morning gurl..Sy breakfast heavy pagi ni..Kueyteow goreng telur mata =)

    BalasPadam
  2. harini saya sarapan kuih donut seketul, kuih burger malaysia seketul dan semangkuk nasi impit kuah lodeh. hehhehe. banyak saya makan. sebab kan lapar. semalam seharian asik membuang sebab makanan otw basi. HAHAHH

    BalasPadam
  3. ana sarapan apam pandan hehe

    BalasPadam
  4. Pagi tadi teringin nak makan bihun tapi dah habis pulak so tukar ke kuehtiaw.
    Kalau Mrs. A sarapan macam ccl ni alamat tak kenyang mana la heheheee

    BalasPadam
  5. Office akak memang supply oat krunch untuk staff..nescafe kena bancuh sendiri

    BalasPadam
  6. oat krunch tu memang mengenyangkan..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan