Advertisement

Responsive Advertisement

Program Pembiayaan Insurans Kenderaan Keluarga Malaysia Melalui MyEzyCover

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera 


Program Pembiayaan Insurans Kenderaan Keluarga Malaysia Melalui MyEzyCover Hari ini Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Ismail Sabri melancarkan Program Pembiayaan Insurans Kenderaan Keluarga Malaysia yang diberi nama myezycover.com untuk penjawat awam.


INFO , RENEW INSURANS KENDERAAN , MYEZYCOVER , INSURANS KENDERAAN MYEZYCOVER , BAYAR ANSURANS INSURANS KENDERAAN , MANFAAT MYEZYCOVER, DAFTAR MYEZYCOVER,

MyEzyCover.com akan memberi manfaat kepada 1.6 juta penjawat awam dan memudahkan urusan memperbaharui insurans kenderaan dengan boleh membuat bayaran secara ansuran sehingga 10 bulan . MyEzyCover.com tawar pelbagai manfaat untuk lindungi kenderaan daripada kemalangan, bencana alam termasuk banjir, tanah runtuh.Selain itu , ia program ini juga berlandaskan konsep patuh syariah Qardhul Hasan, iaitu pinjaman tidak melibatkan faedah atau unsur riba.


Penjawat awam tetap dan bertaraf kontrak, layak memohon skim Pembiayaan Insurans Kenderaan Keluarga Malaysia dengan syarat, nisbah hutang tidak melebihi 60 peratus daripada jumlah pendapatan bulanan.


Program insurans ini pertama kali dilaksanakan untuk penjawat awam secara digital dalam talian dan boleh diperoleh dalam tempoh lima minit. Kerajaan telah rangka pelbagai program, inisiatif untuk penjawat awam yang berdepan dengan cabaran kelangsungan hidup pasca pandemik.


Berikut tiga langkah mudah untuk memperbaharui insurans kenderaan melalui https://myezycover.com.my


INFO , RENEW INSURANS KENDERAAN , MYEZYCOVER , INSURANS KENDERAAN MYEZYCOVER , BAYAR ANSURANS INSURANS KENDERAAN , MANFAAT MYEZYCOVER, DAFTAR MYEZYCOVER,


Catat Ulasan

1 Ulasan

  1. Sekarang ni memang senang... kita buat online aje :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan