Advertisement

Responsive Advertisement

Bye Bye June Yang Sangat Padat Dengan Kerja

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera 


Bye Bye June Yang Sangat Padat Dengan Kerja Pejam celik , pejam celik hari raya dah nak tiba  . Tiap waktu tiap detik pastinya amat berharga . Bersama - sama keluarga tercinta dan juga sanak saudara . Eh ternyanyi serangkap lagu si Iman Troye pulak .. Tapi tak salah juga kan ., beberapa hari je lagi kan kita semua nak menyambut hari raya Aidiladha . Ok tak lupa juga pejam celik , pejam celik kita semua dah genap separuh tahun 2022 . Dah masuk bulan Julai pun . Rasa sekejap masa berlalu pergi . 



Bulan lepas memang jadual kerja amat-amat padat . Setiap hari boleh dikatakan ada event . Alhamdulillah rezeki Allah nak bagi tak boleh merungut . Memang mencapai target sales untuk bulan ni , tapi itu la terpaksa juga korbankan masa . Kadang sampai tak cukup rehat . Memang orang cakap kerja biar berpada-pada . Tapi itulah hakikatnya kena habiskan kerja  untuk elakkan timbunan kerja hari ke hari lagi bertambah . 


So disebabkan itu juga , CCL tak sempat nak ziarah blog rakan-rakan lain . Entri blog untuk bulan June pun update sedikit sahaja . Sempat menaip mana yang mampu . Sebenarnya banyak entri yang belum dipublishkan . Doakan CCL mampu keluarkan satu entri blog untuk setiap hari . 



Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. Lebat jualan. Alhamdulillah.

    BalasPadam
  2. Semoga mudah segala urusan CCL.

    BalasPadam
  3. arapnya julai ni baik2 saje utk ccl dan kita sume.. =)
    keje mmg xprnah abis.. tp tu la.. kita cr rezeki demi sesuap ns.. hihi..

    BalasPadam
  4. selamat bekerja dan anggap kerja satu hiburan yang best

    BalasPadam
  5. Betul betul padat tu. Apapun jaga kesihatan.. 😊.. gitulah selagi belum selesai kerja...

    BalasPadam
  6. bye2 june welcome july

    BalasPadam
  7. begitulah... kalau dh bz kekadang mmg lupa yg kita ada blog... hehehe... xpe lah utamakan yg hakiki dulu... ada masa br curi masa update blog ye CCL... take care

    BalasPadam
  8. Moga Julai indah dan menyenangkan buat CCL :)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah…jadual kerja padat maksudnya masih ada rezeki.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan