!-- nuffnang -->

11 RESEPI JUS UNTUK KESIHATAN LUARAN SERTA DALAMAN

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera






11 RESEPI JUS UNTUK KESIHATAN LUARAN SERTA DALAMAN  Siapa tak nak cantik luaran serta dalaman kan . Nak-nak lagi kita semua semakin meningkat usia . Tentu sekali ada sedikit demi sedikit perubahan dalam tubuh badan . So apa yang perlu kita semua buat adalah sama-sama jaga kesihatan kita dari segi luaran serta dalaman . Ada yang cakap kena makan supplement semua tue . Eh ! Tak semestinya , tau , korang boleh saya makan buah dan sayur-sayur . Kandungan Vitamin yang ada dalam serat buah dan sayur tu lagi baik sebenarnya untuk tubuh badan . 

So sini CCL nak share untuk korang di luar sana 12 Resepi  jus kesihatan campuran yang baik untuk kesihatan tubuh badan . 

















































Catat Komen

9 Ulasan

  1. Bukan sahaja sihat ni, sedap pun sedap..jangan yang blend dengan sayuran dah le huhu

    BalasPadam
  2. dulu suka jus apple dgn timun tu, kononnya nak potong lemak dlm perut.. tapi now .. mampu minum air halia saja

    BalasPadam
  3. Tak boleh bayangkan rasa jus epal hijau + susu + peria tue..

    BalasPadam
  4. nuna suka minum jus buah.sedap dan berkhasiat.

    BalasPadam
  5. Bagus minum jus ni untuk kesihatan

    BalasPadam
  6. kena cuba resepi yang ada halia tu.. hehehe

    BalasPadam
  7. Bagus minum jus semua ni..byk khasiat! tq sharing :)

    BalasPadam
  8. rasa mcm nak try jus pear dgn pisang

    BalasPadam
  9. nice sharing CCL.. senang nk bt sendiri

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan