VERN'S ADAKAN PROMOSI . 3 PASANG KASUT HANYA RM100


Assalamualaikum dan salam sejahtera


BRAND KASUT VERN'S,PROMOSI KASUT 3 PASANG RM100,VER'NS SHOES,PROMOSI KASUT,PROMOSI,PROMOSI KASUT BRAND VER'NS,REVIEW,VER'NS SHOES PROMOSI 3 PASANG RM100,PROMOSI JIMAT,


VERN"S ADAKAN PROMOSI . 3 PASANG KASUT HANYA RM100  Korang perlukan kasut yang baru untuk melangkah lebih jauh ataupun dah lama tak membeli kasut baharu . Kalau macam tu korang jangan lepaskan peluang keemasan untuk dapatkan promosi kasut sempena dengan kedatangan 11.11 ni .Brand kasut " Vern's " menawarkan harga yang sangat berbaloi-baloi 


BRAND KASUT VERN'S,PROMOSI KASUT 3 PASANG RM100,VER'NS SHOES,PROMOSI KASUT,PROMOSI,PROMOSI KASUT BRAND VER'NS,REVIEW,VER'NS SHOES PROMOSI 3 PASANG RM100,PROMOSI JIMAT,


Vern's shoes menawarkan kepada ‘kaki kasut’ promosi harga kasut paling ‘kaw-kaw’ setakat ini dan membawakan kepada korang jualan mega kasut dengan harga paling berjiwa rakyat, penuh dengan diskaun sana-sini, pakej pembelian teramat murah serta tidak masuk akal!


Kempen jualan promosi 3pasang dengan harga RM100 .. Ya hanya RM100 sahaja . Korang tak percaya jer ? Dengan RM100 korang boleh jimat berganda-ganda tau .


Menariknya dalam kempen jualan ini, promosi yang ditawarkan bukan sahaja berkonsepkan potongan harga, malah ia turut melibatkan beberapa kategori pilihan agar korang boleh membeli kasut idaman mengikut kemahuan sendiri.


Selain itu, kempen Vern's shoes ini turut memberi peluang kepada semua peringkat pelanggan, dari lelaki dan wanita dewasa sehinggalah ke kanak-kanak untuk merasai keselesaan apabila memakai kasut keluaran Vern's . 


BRAND KASUT VERN'S,PROMOSI KASUT 3 PASANG RM100,VER'NS SHOES,PROMOSI KASUT,PROMOSI,PROMOSI KASUT BRAND VER'NS,REVIEW,VER'NS SHOES PROMOSI 3 PASANG RM100,PROMOSI JIMAT,

So alang-alang CCL dah lama tak merasa pakai kasut baru . So terus grab 3 pasang . Kualiti memang tiptop dan selesa sangat-sangat . Hanya RM100 sahaja . .Korang pilih sama ada nak beli sepasang atau berpasang-pasang . Tapi bagi CCL better beli 3 pasang lagi jimat tau . 


So korang tunggu apa lagi, cepatlah lah serbu Vern's Shoes di cawangan yang berdekatan .tak pun korang boleh melalui online store . 



13 Ulasan

  1. i suke beli dekat verns juga..sbb promotion dia mmg melampau haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tue . Selain pada promotion kualiti kasut pun selesa nk pakai . Memang brand ni la pilihan utama CCL

      Padam
  2. Kaum hawa patut ambil kesempatan beli ni.

    BalasPadam
  3. wah bahagianya ! best dapat kasut baru :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekali sekala shopping kasut ni .memandang keadaan kasut gi kerja pun tapaknya dh makin hauss . Alang2 verns buat promosi . Grab je

      Padam
  4. Murah sangat dah ni kalo 3 pasang cuma RM100. Sedih sebab tahu dah lepas 11.11 😅

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe. Yer memang murah .kalau beli satu2 jatuh mahal balik . Sentiasa la check website verns .

      Padam
  5. lama tak beli kasut brand ni.. rasanya jenis lasak tak sesuai, mesti tertanggal.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setakat skrg pkai brand verns alhamdulillah .. Kualiti memang ok . Biasa la kalau kerap pakai . Lama2 pkai tapak kasut akan jd haus

      Padam
    2. mungkin tgk org juga. yg pandai jaga kasut memang akan tahan lama

      Padam
  6. uiiish selalu dua pasang rm100 ini tiga pasang teruih..
    terbaikla. ada sepasang dua kasut saya dari Verns juga. ok selesa..

    BalasPadam
  7. bestnyaaa..dah lama tak beli kasut..pernah juga beberapa kali beli jenama ni

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan