HAPPY BIRTHDAY SHOPEE ! LOVE , GONG CHA

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera 


COLLABORATION,SHOPEE MALAYSIA , GONG CHA, PROMOSI GONG CHA, MINUMAN BUBBLE TEA GONG CHA, SHOPEE X GONG CHA , SHOPEE 12.12, PROMOSI SHOPEE, BUBBLE TEA GONG CHA, BUBBLE TEA SERENDAH RM5


HAPPY BIRTHDAY SHOPEE ! LOVE , GONG CHA Selamat Hari Jadi Shopee! Bersempena dengan sambutan ulang tahun ke-5 Shopee, bubble tea chain kegemaran rakyat Malaysia, Gong cha telah memilih siri minuman baru untuk meraikan majlis tersebut. Pencinta strawberi pasti tidak mahu ketinggalan kerana Gong cha 12.12 Birthday Drink ini memaparkan tiga minuman berperisa strawberi. Mereka adalah Strawberry Taro, Strawberry Matcha Latte dan Strawberry Marble. 


Mulai sekarang hingga 23 Disember, peminat strawberi boleh membeli minuman ini secara eksklusif di App Shopee dan menukarkannya di mana-mana kedai Gong cha di seluruh negara. Minuman ini pasti akan membawa korang dalam perjalanan yang mencabar kerana minuman ini mempunyai rasa kreatif namun unik yang tidak pernah dicuba sebelumnya!


COLLABORATION,SHOPEE MALAYSIA , GONG CHA, PROMOSI GONG CHA, MINUMAN BUBBLE TEA GONG CHA, SHOPEE X GONG CHA , SHOPEE 12.12, PROMOSI SHOPEE, BUBBLE TEA GONG CHA, BUBBLE TEA SERENDAH RM5


STRAWBERY TARO

Gabungan warna merah jambu dan ungu yang indah akan membawa korang ke  dalam perjalanan melalui awan gula-gula kapas. Rasa strawberi dan taro yang berbeza menyatu dengan sempurna dan tidak saling mengalahkan. Goncangkan dengan baik sebelum mengambil dan korang boleh nampak bagaimana warna-warna tersebut bersatu menjadi pemandangan indah di depan mata .


STRAWBERY MATCHA LATTE

Strawberry matcha latte ini menggabungkan rasa manis buah strawberi, susu berkrim dan nota matcha yang sedikit pahit menjadi minuman yang merosot segar. Penampilan merah dan hijau menjadikannya lebih Krismas-y, menggandakan perayaan pada bulan Disember ini!


STRAWBERY MARBLE

Terpesona dengan percikan warna merah di latar belakang warna putih semasa korang meneguk minuman Strawberry Marble yang semestinya gabungan flavour ini terasa lebih sedap apabila diisi dengan  susu khas Gong cha, meningkatkan lagi rasa teh susu strawberi yang sedap .


Bagaimana korang boleh mendapatkan minuman? 

COLLABORATION,SHOPEE MALAYSIA , GONG CHA, PROMOSI GONG CHA, MINUMAN BUBBLE TEA GONG CHA, SHOPEE X GONG CHA , SHOPEE 12.12, PROMOSI SHOPEE, BUBBLE TEA GONG CHA, BUBBLE TEA SERENDAH RM5


Siri e-minuman Gong Cha hanya boleh dibeli melalui App Shopee, dan ditebus di mana-mana kedai Gong Cha di seluruh negara. Dapatkan siri Shopee x Gong Cha 12.12 Birthday Drink secara eksklusif di Shopee melalui portal dalam aplikasi Voucher Makanan & Perkhidmatan mulai sekarang hingga 23 Disember. Nikmati Strawberry Taro, Strawberry Matcha Latte dan Strawberry Marble dengan harga pengenalan RM10. Dapatkan potongan 50% apabila korang membeli minuman setiap hari Sabtu dan Ahad pada bulan Disember. 


Hanya pada 12 Disember, gunakan kod promo GC12 untuk menikmati pulangan wang syiling 30% tanpa perbelanjaan minimum dan dapatkan sehingga 500 Koin Shopee apabila korang menyelesaikan pembelian melalui Shopeepay. 


Selain itu, korang yang menggunakan ShopeePay untuk membayar pesanan Gong Cha korang di kedai akan menerima wang tunai RM4 apabila korang membelanjakan minimum RM10. Tawaran ini sah sehingga 31 Disember 2020. Tunggu apa lagi? Jom terjah https://shopee.com.my/gongcha-shopee-series

4 Ulasan

  1. Wah, rambang mata tengok air kaler-kaler!

    BalasPadam
  2. awwwww happy strawberry birthday to gong cha!! looks so yummy

    BalasPadam
  3. banyak tawaran menarik hujung tahun. selamat membeli-belah..hehe

    https://www.tiarasaphire.com/2020/12/drama-kampung-pisang-bersiri-siri-2020.html

    BalasPadam
  4. Tak pernah minum lg air ni.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan