MCDONALDS MALAYSIA KELUARKAN MCFLURRY TERBARU : CHOCOLATE BROWNIE MCFLURRY

Assalamualaikum dan Salam sejahtera .


MCDONALDS, MCFLURRY, REVIEW,BLOGGER REVIEW, CHOCOLATE BROWNIE MCFLURRY , GAMBAR CHOCOLATE BROWNIE MCFLURRY ,COLLABORATION,


MCDONALDS MALAYSIA KELUARKAN MCFLURRY TERBARU : CHOCOLATE BROWNIE MCFLURRY  Berita baik buat penggemar Mcflurry . Untuk pengetahuan korang Mcdonals Malaysia keluarkan Mcflurry terbaru yang diberi nama "Chocolate Brownie Mcflurry" .Korang dah rasa ke belum  ? CCL sempat terjah Mcd untuk merasai Mcflurry terbaru ni . 


Apa rasanya  ? Macam mcflurry yang lain jugak ,seperti biasa tekstur aiskrim dengan perisa vanilla . Diselitkan sedikit dengan pipping chocolate untuk menambahkan rasa manis-manis serta ditaburkan sedikit brownie . Cuma rasa mcflurry ni takda la kebabom sangat . Just nice sahaja . 


MCDONALDS, MCFLURRY, REVIEW,BLOGGER REVIEW, CHOCOLATE BROWNIE MCFLURRY , GAMBAR CHOCOLATE BROWNIE MCFLURRY ,COLLABORATION,


Part manis tue, tak ada la manis sangat , tapi brownie tue je yang manis . Liat-liat macam makan coklat milo cube tu . So korang yang nak cuba , boleh dapatkan segera di cawangan Mcdonalds berdekatan serendah RM6  sahaja . 

4 Ulasan

  1. i tried and i dont like it.. too sweet for me huhuhu

    BalasPadam
  2. nampak sedap. nak kena try juga ni..hehe

    BalasPadam
  3. belum cuba lagi ni.. nanti balik kerja try hehe

    BalasPadam
  4. Tak berapa suka brownies tu mcm liat nk kunyah. Ada yg keras huhu

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan