GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM


Assalamualaikum dan salam sejahtera 

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM



klik banner untuk join 



SYARAT - SYARAT ;

1. Follow blog shfyqhazhr - (click here*wajib

2. Follow ig & FB - @shfyqhazhr | Shafyqah Azahar *takwajib

3.Copy banner dan buat satu entry bertajuk GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM *(please backlink to this post) *wajib

4. Dalam entry penyertaan boleh komen mengenai blog sha ; kekurangan blog sha / apa yang perlu ditambah atau dibuang! & kalau korang rajin lagi bolehlah komen di entry entry lama sha hehehe *takwajib

overall , blog sha almost dah cantik , background & layout yang sedap mata memandang . contest blog yang penuh info. loading boleh pun overall ok .ccl suka follow blog Sha ..


5. Jangan lupa tinggalkan link entry korang kat komen di post ni!

.
HADIAH ;


SEBUAH PLANNER 2019 x 4 orang



CARA PEMILIHAN PEMENANG ; Random by me. nanti sha cabut guna kertas je ok! Andai penyertaan melebihi 30 orang, insyaAllah sha akan tambah hadiah ye :)



TARIKH GIVEAWAY ;

BERMULA 7 OKTOBER 2018 - 31 OKTOBER 2018


GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 12:17:00 PG Rating: 5

17 ulasan:

  1. allahu planner idaman. memang teringin nak dapatkan planner ni ^_^

    BalasPadam
  2. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    BalasPadam
  3. Good Luck Yana! Moga ada rezeki Yana dapat planner tu nanti.

    BalasPadam
  4. Datang dari GA yang sama. Goodluck.

    https://ikashoid.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    BalasPadam
  5. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    BalasPadam
  6. Best of luck, CCL.. Semoga ada rezeki untuk awak..

    BalasPadam
  7. Salam ziarah dari GA Yang sama...

    Semoga berjaya ..😊
    http://www.mariafirdz.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    BalasPadam
  8. Salam, Maisarah singgah dari GA yang sama. Semoga berjaya ;)

    http://www.maisarahsidi.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    BalasPadam
  9. good luck to us CCL..k.fiezz pun joint...

    BalasPadam
  10. Good luck CCL, zumal singgah dari giveaway yang sama
    https://www.duniazumal.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.