Advertisement

Responsive Advertisement

SINGKIRKAN BLACKHEAD & WHITEHEAD DI SEKITAR HIDUNG DENGAN BABY BRIGHT GUDETAMA EGG WHITE PEEL OFF MASK


Assalamualaikum dan salam sejahtera . 



BEAUTY , GUDETAMA , BABY BRIGHT GUDETAMA, BABY BRIGHT GUDETAMA EGG WHITE EEL OFF MASK , BLACKHEAD, WHITEHEAD, TIPS KECANTIKKAN , TIPS HILANGKAN WHITEHEAD



SINGKIRKAN BLACKHEAD & WHITEHEAD DI SEKITAR HIDUNG DENGAN BABY BRIGHT GUDETAMA EGG WHITE PEEL OFF MASK Siapa sini ada masalah blackhead dan whitehead yang terkumpul pada hidung , tambah lagi-lagi di tepi-tepi hidung  .bila tengok segala blackhead dan whitehead menapak je kat hidung tu rasa geram je nak picit-picit sampai keluar . Tapi kalau terlalu picit takut pulak nanti akan bagi kesan pada kulit , kulit akan melecet . So dengan adanya satu produk Baby Bright Gudetama Egg White Peel Off Mask 

memang sangat - sangat berkesan untuk atasi masalah tersebut , tak perlu korang nak picit-picit lagi .Ia  mempunyai 2 bahan berkuasa daripada Kuning Telur dan Putih untuk memberikan penyingkiran sempurna kekotoran dan sisa berminyak.



Bahan utama dalam Baby Bright Gudetama Egg White Peel Off Mask 


BEAUTY , GUDETAMA , BABY BRIGHT GUDETAMA, BABY BRIGHT GUDETAMA EGG WHITE EEL OFF MASK , BLACKHEAD, WHITEHEAD, TIPS KECANTIKKAN , TIPS HILANGKAN WHITEHEAD


-Ekstrak kuning telur

-Ekstrak albumin

-Vitamin C

-Witch Hazel 

-Hyaluronic Acid 

-Ekstrak lendiran siput



Fungsi utama Baby Bright Gudetama Egg White Peel Off Mask 


BEAUTY , GUDETAMA , BABY BRIGHT GUDETAMA, BABY BRIGHT GUDETAMA EGG WHITE EEL OFF MASK , BLACKHEAD, WHITEHEAD, TIPS KECANTIKKAN , TIPS HILANGKAN WHITEHEAD

-menyingkirkan kotoran dan sisa minyak  yang terkumpul dalam liang pori

-mengecilkan liang-liang pori 

-mengekalkan kelembapan kulit 

-menghilangkan blackhead dan whitehead 




Cara penggunaan Baby Bright Gudetama Egg White Peel Off Mask 


BEAUTY , GUDETAMA , BABY BRIGHT GUDETAMA, BABY BRIGHT GUDETAMA EGG WHITE EEL OFF MASK , BLACKHEAD, WHITEHEAD, TIPS KECANTIKKAN , TIPS HILANGKAN WHITEHEAD

Basahkan disekitar kawasan hidung , dan tampalkan egg white peel off mask  . Biarkan selama 15 minit, kemudian boleh tanggalkan secara perlahan-lahan , time tu korang boleh nampak seberapa banyak blackhead ataupun whitehead yang terkumpul di sekitar hidung .



Kesan selepas penggunaan Baby Bright Gudetama Egg White Peel Off Mask 


BEAUTY , GUDETAMA , BABY BRIGHT GUDETAMA, BABY BRIGHT GUDETAMA EGG WHITE EEL OFF MASK , BLACKHEAD, WHITEHEAD, TIPS KECANTIKKAN , TIPS HILANGKAN WHITEHEAD

Seminggu dua kali wajib tampal peel off mask pada hidung, whitehead pada hidung dan ditepi-tepi hidung tidak la terlalu banyak. Tetapi disebabkan pemakaian mekap pada setiap hati wajib cuci muka sebersihnya . Kalau tak cuci dengan bersih maka segala kekotoran akan berkampung di liang liang pori dan akan menyebabkan pori tersumbat sekaligus akan menyebabkan punca utama kepada blackhead dan whitehead. Memang best guna peel off mask dari gudetama ni , kesannya sangat kuat untuk menarik segala sisa kotoran yang ada pada liang pori . Sekaligus dapat membersihkan liang pori . 



Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. Wah menarik. Dahla minat Gudetama ni! Nak pegi cari lah

    BalasPadam
  2. Bestnya kalau blackhead & whitehead hilang tercabut.... rasa halus mulus kulit wajah!

    BalasPadam
  3. wahh dh mancung hidung tu.., ;p

    BalasPadam
  4. Part hidung tu geram kan 😅

    BalasPadam
  5. Comel je peel mask dia.. Klau pakai depan Aisyah mau dia nk kopek2 je..hehe

    BalasPadam
  6. Hihi kita suka gedetama ni sbb dia comel dan macam kita sbb mcm pemalas haha. Menarik utk dicuba nih

    BalasPadam
  7. Ohh brand yang sama ada rangkaian produk lain jugak. Comel dia punya illustration kat pek tu. Puas hati pakai ni kalau banyak whitehead/blackhead tanggal.

    BalasPadam
  8. Boleh cuba ni nampak comel

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan