KEDUTAN & EYEBAG MAKIN HILANG SELEPAS MEMAKAI BABY BRIGHT GUDETAMA EYE MASK PATCH


Assalamualaikum dan salam sejahtera



BEAUTY, GUDETAMA , BABY BRIGHT GUDETAMA EYE MASK PATCH, EYE MASK PATCH , SKINCARE GUDETAMA, TIPS KECANTIKKAN ,cara hilangkan lingkaran gelap bawah mata, DARK CIRCLE, EYEBAG, HILANGKAN EYEBAG

KEDUTAN & EYEBAG MAKIN HILANG SELEPAS MEMAKAI BABY BRIGHT GUDETAMA EYE MASK PATCH Bagi wanita yang telah meningkat usia , kedutan bawah mata adalah salah satu penuaan yang sering untuk dielakkan . Terdapat pelbagai tips untuk memastikan  bahagian bawah mata nampak lebih tegang tanpa kedutan halus .Baby bright Gudetama eye mask patch salah satu produk yang dapat menangani masalah kedutan bawah mata sekaligus dapat mengurangkan lingkaran gelap bawah mata . 



Bahan yang terkandung dalam Baby Bright Gudetama  Eye Mask Patch



BEAUTY, GUDETAMA , BABY BRIGHT GUDETAMA EYE MASK PATCH, EYE MASK PATCH , SKINCARE GUDETAMA, TIPS KECANTIKKAN ,cara hilangkan lingkaran gelap bawah mata, DARK CIRCLE, EYEBAG, HILANGKAN EYEBAG

-Ekstrak kuning telur

-Ekstrak Albumin

-Vitamin C

-Ceramide

-Hyaluronic Acid

-Ekstrak lendiran siput



Fungsi utama Baby Bright Gudetama  Eye Mask Patch


BEAUTY, GUDETAMA , BABY BRIGHT GUDETAMA EYE MASK PATCH, EYE MASK PATCH , SKINCARE GUDETAMA, TIPS KECANTIKKAN ,cara hilangkan lingkaran gelap bawah mata, DARK CIRCLE, EYEBAG, HILANGKAN EYEBAG

-menghilang kedutan halus

-menghilangkan lingkaran gelap bawah mata

-menghilangkan eyebag

-memberikan kelembapan bahagian bawah mata



Cara penggunaan Baby Bright Gudetama  Eye Mask Patch


Selepas membersih muka, sapukan eye mask patch pada kedua-dua bawah mata dan biarkan selama 15-20 minit. Kemudian, buka topeng tanpa dibilas.



Kesan selepas penggunaan Baby Bright Gudetama Eye Mask Patch 



BEAUTY, GUDETAMA , BABY BRIGHT GUDETAMA EYE MASK PATCH, EYE MASK PATCH , SKINCARE GUDETAMA, TIPS KECANTIKKAN ,cara hilangkan lingkaran gelap bawah mata, DARK CIRCLE, EYEBAG, HILANGKAN EYEBAG

Nak hilangkan  kesan kedutan bawah mata , lingkaran gelap bawah mata , hilangkan eyebag memang perkara yang sangat susah . Dah macam-macam tips sudah di cuba , tetapi selepas menggunakan produk dari Gudetama iaitu eye mask patch memang sangat berkesan . Eyebag pada mata semakin berkurang manakala kedutan bawah mata juga semakin pulih cumanya perlu memakai dengan konsisten . 



Untuk korang yang nak cuba produk ini boleh dapatkan di drugstore yang berdekatan . 





Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. Boleh beli juga ni. Dulu pernah pakai jenis macam ni tapi brand lain. Memang best lepas tu dah susah dah nak cari.

    BalasPadam
  2. Alolo comelnya packing.

    Bagus ni nak kena cari jugak

    BalasPadam
  3. cute je gambar pakaging dia. saya pun suka pakai tapi jenama lain tapi kena tunggu anak tidur dulu

    BalasPadam
  4. Semenjak dua menjak ini bawah mata Kak Amie pun dan mula ada aye bag... tak perlu tunggu lama untuk hilangkan kesan tu. Nak try guna baby bright gudetama, mana tahu berkesan. Tq for sharing ya.

    BalasPadam
  5. Dulu x alert bab kawasan mata. Tp kena jaga sbb mata kalau kedut awal terus nampak tua dri usia. Hehe 😂 nampak best plak

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan