SALAM RAMADHAN 1442H

 

Assalamualaikum dan salam Sejahtera .


SALAM RAMADHAN, RAMADHAN 1442H, UCAPAN SALAM RAMADHAN , RAMADHAN ALMUBARAK


SALAM RAMADHAN 1442H Alhamdulillah tahun ini Allah masih pinjamkan nyawa untuk berjumpa dengan bulan Ramadhan .Syukur yang tak terhingga . Seperti biasa sambutan ramadhan kali ini  masih lagi dikelilingi dengan orang-orang yang tersayang terutamanya keluarga sendiri , dan lagi bertambah tahun ini sambut ramadhan bersama suami . Memandang CCL masih lagi bekerja shift, seperti biasa tahun ini juga Ramadhan pertama berbuka puasa bersama rakan-rakan sekerja di tempat kerja . Begitu juga, lepas kahwin memandangkan CCL dan suami masih lagi PJJ tak berpeluang juga berbuka puasa Ramadhan 1 bersama-sama . InsyaAllah akan ada hari yang boleh berbuka bersama-sama keluarga dan suami . 


Ramadhan 1442H norma baru, kalau tahun lepas tiada sebarang bazar Ramadhan yang beroperasi , tapi pada tahun ini alhamdulillah rata-rata negeri sudah dibenarkan pengoperasian bazar Ramadhan mengikut SOP yang ditetapkan kecuali negeri Kelantan kerana kes Covid-19 masih naik . Rindu tak rindu nak pergi bazar Ramadhan ? Sememangnya mesti rindu, rindu nak melihat pelbagai juadah berbuka . Semoga kita samacsama dapat patuhi SOP di mana-mana sahaja . 


Di kesempatan Ramadhan pertama untuk tahun ini , CCL ingin memohon maaf andai terkasar bahasa, terkomen yang tak kena . Semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna dari tahun yang lepas . Semoga tahun ini kita sama-sama dapat tingkatkan amal ibadat . Aamiin..aamiin . 



Selamat berpuasa my followers . 

9 ulasan:

  1. Salam ramadhan juga CCL. tempat AO bazar dimansuh satu negeri...demi kebaikan bersama kita terima dengan lapang dada.

    BalasPadam
  2. Salam ramadan dan selamat berpuasa

    BalasPadam
  3. Salam Ramadan dan selamat berpuasa... Ye.. rinduuu bazar Ramadan.. harini cuti.. esok dah kerja.. harapnya tabah. hahaa... Last year waktu kerja pun selang selang.. dek kerana covid... this year banyakkk kerja nampaknya untuk Ramadan kali ni. huhu

    BalasPadam
  4. Salam Ramadan dan selamat berpuasa... Ye.. rinduuu bazar Ramadan.. harini cuti.. esok dah kerja.. harapnya tabah. hahaa... Last year waktu kerja pun selang selang.. dek kerana covid... this year banyakkk kerja nampaknya untuk Ramadan kali ni. huhu

    BalasPadam
  5. Salam ramadhan al mubarak.
    Selamat menjalani ibadah puasa CCL dan keluarga :)

    BalasPadam
  6. Salam ramadan 1442 H
    Selamat menjalani ibadah puasa dan yang lain2nya

    BalasPadam
  7. Selamat berpuasa. Semoga dipermudahkan segala urusan amal ibadah di bulan mulia ini.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Adbox

@templatesyard