PLANNER 2019 GIVEAWAY BY LULLABYSSZ


Assalamualaikum dan salam sejahtera 

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

klik banner untuk join 

Dua planner ni khas untuk dua orang pemenang yang akan terpilih. Bukan setakat planner je, semua peserta yang join giveaway kali ni akan dimasukkan dalam bloglist blog ni untuk tahun 2019 selama setahun hehe. Sambil-sambil join giveaway boleh blogwalking and tambah lebih ramai kenalan between blogger. 




Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz



 Ada lagi satu hadiah tambahan if peserta melebihi 40 orang. Jeng jeng jeng ke jeng ke jengg hahaha

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz



Okay now we proceed dengan syarat-syarat giveaway. Pastikan buat semua tau baru masuk dalam list peserta giveaway. Mudah je syarat dia ;)

  1. Follow blog Lullabyssz
  2. Buat satu entry/blog post bertajuk "Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz"
  3. Jangan lupa letak banner giveaway (gambar paling first dalam entry ni) dalam entry tersebut & sila backlink kan banner tersebut ke link blog post ini sahaja.
  4. Dalam blog post tu ikut korang lah nak taip apa-apa, letak ucapan ke, quotes ke, nak share some story even takde kaitan dengan giveaway pun boleh, tak kisah. Kalau tak nak tulis apa-apa pun tak pe hihi.
  5. Lepas dah publish entry jangan lupa submit link blog post giveaway korang kat ruangan komen di bawah ni tau!
Senang jurr ni. 

Tempoh giveaway berlangsung bermula 4 hingga 30 November 2018


Pemenang kita akan cabut secara random. Semua orang berpeluang untuk menang hadiah-hadiah ni okey so don't be afraid. Goodluck guys!

PLANNER 2019 GIVEAWAY BY LULLABYSSZ PLANNER 2019 GIVEAWAY BY LULLABYSSZ Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 11:50:00 PTG Rating: 5

19 ulasan:

  1. wahhhh,, cantik nyaaaa planner tu.. good luck btw :D

    BalasPadam
  2. Cantiknya, teringin nk dapatkannya, nanti kita cuba ye.

    BalasPadam
  3. Good Luck cikcappuccinolatte :)

    BalasPadam
  4. Good luck :)

    Dari segment yang sama

    BalasPadam
  5. Good luck. Sy datang dari ga yang sama😘

    https://izahafizah.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html?m=1

    BalasPadam
  6. TD IS JOIN!

    https://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html


    Good Luck!

    BalasPadam
  7. smua hadiah best2 haha nak join la nnt

    BalasPadam
  8. goodluck :D

    BalasPadam
  9. thank you sudi join CCL! <3

    list peserta dah update :)

    BalasPadam
  10. Tahniah CCL..
    https://messarah.blogspot.com/2018/12/pemenang-planner-giveaway-2019-by.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.