RESEPI : SANDWICH BERSALUT SARDIN RANGUP



Assalamualaikum dan salam sejahtera

RESEPI : SANDWICH BERSALUT SARDIN RANGUP


RESEPI MUDAH, SARDIN BERSALUT SARDIN, MENU SARDIN, MENU SIMPLE,MENU SARDIN, ANEKA RESEPI SANDWICH, SANDWICH,SANDWICH SALUT TELUR,SANDWICH SALUT SARDIN


Bahan bahan 


RESEPI MUDAH, SARDIN BERSALUT SARDIN, MENU SARDIN, MENU SIMPLE,MENU SARDIN, ANEKA RESEPI SANDWICH, SANDWICH,SANDWICH SALUT TELUR,SANDWICH SALUT SARDIN


👉1 tin kecil sardin
👉½biji bwg holland*
👉3biji cili padi*
👉Sedikit daun sup & daun bawang*
👉Garam
👉lada hitam ( tukar lada sulah )
👉3-4biji telur
👉roti gardenia 

Cara cara 



RESEPI MUDAH, SARDIN BERSALUT SARDIN, MENU SARDIN, MENU SIMPLE,MENU SARDIN, ANEKA RESEPI SANDWICH, SANDWICH,SANDWICH SALUT TELUR,SANDWICH SALUT SARDIN


👍Lenyek ikan sardin(sos dia amik sikit)

👍Cincang bahan yang bertanda*

👍Gaulkan semua bahan tadi  sampai sebati 

👍Celup roti dalam sardin yang telah dicampur tadi .. lepastu goreng mcm roti telur biasa tu ..

Siap.. Selamat mencuba ya 😊

RESEPI : SANDWICH BERSALUT SARDIN RANGUP RESEPI : SANDWICH BERSALUT SARDIN RANGUP Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 8:19:00 PG Rating: 5

14 ulasan:

  1. Nampak sedap lah. Nak try la nanti buat sarapan

    BalasPadam
  2. first time tau resepi ni, esok cuti nak try la

    BalasPadam
  3. Wah.. style baru.. nampak mengancam dan menyelerakan..

    BalasPadam
  4. Sedapnyaaa! Terliur tengok. Nak buat lah nanti. Huhu. Tq share resepinya

    BalasPadam
  5. Sedapnyaaa! Terliur tengok. Nak buat lah nanti. Huhu. Tq share resepinya

    BalasPadam
  6. suka makan sandwich sardin tapi tak pernah try lagi cara ni.

    BalasPadam
  7. Uik sedapnya boleh cuba buat ni

    BalasPadam
  8. Hmmm ..boleh cubalah. Thanks format sharing ye

    BalasPadam
  9. masuk dalam list. balik kg nanti nak try resepi ni.

    BalasPadam
  10. amboi..sonangnya..boleh la cuba...nmpk cam sedap pun..

    BalasPadam
  11. sedapnya awak..thanks dah kongsi resepi,nak buat untuk minum petang esok lah.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.