Ahad, 20 Ogos 2017

FAITH FLEUR HAIR SERUM ATASI MASALAH KULIT KEPALA DAN RAMBUT



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera 




FAITH FLEUR HAIR SERUM ATASI MASALAH KULIT KEPALA DAN RAMBUT ! hai uolls semua . hari ini CCL berbesar hati nak share satu produk yang CCL tengah gunakannya . ok sebelum uolls teruskan membaca entri ini  , CCL nak tanya korang , korang pernah  alami masalah kulit kepala atau masalah rambut ? tak kisahlah rambut berkelemumur , kulit kepala gatal , rambut kering dan bercabang  .. kalau pernah meh sini CCL nak sharekan korang satu serum yang murah dan berkesan .


apa itu 'faith fleur hair serum'? 

Faith Fleur Hair Serum merupakan satu produk serum rambut yang berasaskan air  dan sangat sesuai untuk uolls yang ada masalah rambut dan kulit kepala .Serum ini juga berasaskan minyak dan ia sangat mudah menyerap terus ke rambut dan kulit kepala .Ianya tak seperti serum yang lain ..yang pasti serum ini bebas dari sebarang chemical dan produk yang mesra wuduk 



bahan-bahan yang terkandung dalam faith fleur hair serum.

Cyclomethicone 
Memberi Kelembutan Bak Sutera, Rasa Licin Dan Menjadikan Rambut Lembut Luar Biasa Apabila Basah.

Cyclopentasiloxane 
Memberi Kelembutan Dan Kilauan Sinar Pada Rambut. Bertindak Sebagai Conditioner. Membaiki Tekstur Rambut Yang Telah Rosak Dari Bahan Kimia

Perfume
 Wangian Yang Menusuk Kalbu, Lembut Dan Digemari Ramai.



cara penggunaan 'faith fleur hair serum'

titikan dua titis serum ke atas tapak tangan kemudian sapu pelahan-lahan pada rambut dan juga kulit kepala . serum tersebut tak perlu dibilas . biar ia kekal wangi dan lembut pada rambut , cara penggunaannya boleh tahan dua hingga tiga bulan mengikut kekerapan penggunaan .


kelebihan penggunaan 'faith fleur hair serum ? 

  • merawat rambut kasar 
  • rambut berbau wangi 
  • rambut senang diurus
  • merawat kegatalan kulit kepala
  • merawat masalah rambut gugur
  • merawat masalah kulit kepala kelemumur
  • menggalakkan pertumbuhan anak rambut
  • merawat rambut rosak 


harga 'faith fleur hair serum'

harga hair serum ini sememangnya sangat murah dan berbaloi . satu botol hanya RM10 dengan botol 65ml . murah bukan ? pelajar-pelajar sekolah pun mampu beli serum ni uolss . biar murah asalkan kesannya yang superb gempak dan tiada bahan chemical .


CCL dah try produk hair seru ini , memang berbaloi kesannya , murah pulak tue , kalau uolls yang baru - baru nak mencuba serum ni , mungkin ada yang was-was disebabkan harganya yang cukup murah , korang boleh tengok testimoni faith fleur hair serum di TESTIMOSI FAITH FLEUR SERUM

Uolls yang berminat nak order boleh terjah - terjah facebook AZIE AZIZAN




13 ulasan:

  1. Macam best ni... Nak kena cari la. Memang ada masalah rambut pun..

    BalasPadam
  2. masalah keguguran rambut pun boleh... wow

    BalasPadam
  3. aku sekarang nih ada masalah rambut iaitu rambut gugur...so nak cari ubat apa yang sesuai supaya rambut tak gugur lagi..stress yeauuu bila rambut gugur..

    BalasPadam
  4. Macam best! Sesuai bagi mereka yang bertudung rasanya. Boleh try nanti

    BalasPadam
  5. mcm best je produk ni Yana. Boleh cuba ni

    BalasPadam
  6. mcm best nii..serum mmg sngt berkesan..

    BalasPadam
  7. CR pakai serum ni..memang besttt

    BalasPadam
  8. Saya pun suka pakai serum rambut nie..

    BalasPadam
  9. harga murah dah ni..boleh la cuba nanti

    www.maisarahsidi.com

    BalasPadam
  10. Produk beat nie.. Berbaloi dengan harga..

    BalasPadam
  11. Wow...bestnyaaaaa...boleh cuba nnt

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !