Deko Chinese New Year Di QueensBay Mall Penang

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Deko Chinese New Year Di QueensBay, Penang Minggu lepas laang-alang dah ada cuti suami bawa pergi jalan-jalan area Penang , dalam bersesak dengan kesesakan jalan raja jugak sempat juga singgah salah satyu mall yang terkemuka di sana Queensbay Mall , Penang . Dalam mall nak kata bersesak dengan orang ramai tidak lah juga , tapi rata-rata banyak Chinese yang tengah shopping barang-barang semperna Chinese New Year . 

Pergi Queensbay,Penang shopping apa ? macam biasa kalau dapat jejalan cuti mata pun dah seronok . hanya masuk outlet itu dan ini , jamu mata itu dan ini akhirnya tak beli apa-apa . sebab niat hanya pergi telefon saja dah alang-alang ke sana kan . 

Semasa di Queensbay Mall, Penang sempat juga tengok decoration yang diorang buat sempena Chinese New Year . Cantik juga . CCL apa lagi turun bawah terus serbu ruang tengah Queensbay Mall ..hahaha  minta suami snap beberapa keping gambar . 


Deko,decoration chinese new year,decoration sempena chinese new year,queensbay mall penang,dekoration di queensbay mall penang,apa yang menarik di queensbay mall penang,

Deko,decoration chinese new year,decoration sempena chinese new year,queensbay mall penang,dekoration di queensbay mall penang,apa yang menarik di queensbay mall penang,

Deko,decoration chinese new year,decoration sempena chinese new year,queensbay mall penang,dekoration di queensbay mall penang,apa yang menarik di queensbay mall penang,


5 Ulasan

  1. Mall terkemuka, harus meriah hiasannya kan..
    Akak baru sekali atau dua kali je pernah ke Queensbay Mall ni sejak pindah Penang.

    BalasPadam
  2. deko CNY cantik2 sbb mesti ada kaler merah...warna2 ceria semuanya..

    BalasPadam
  3. Suka dekorasi CNY. memang meriah la dekat sini pun

    BalasPadam
  4. cantiknyaaaa meriah betul!

    lama sy kat ke sini. last tahun 2018 kot? hehehe

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan