Wordless Wednesday : 1 Rumah 1 Beg Kecemasan (BOB)

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Wordless Wednesday : 1 Rumah 1 Beg Kecemasan (BOB)




7 Ulasan

  1. Bagaikan satu bencana besar akan berlaku di dalam negara

    BalasPadam
  2. tak pernah terfikir pula nak buat beg kecemasan ni. betapa kita mengambil mudah tentang bencana alam

    BalasPadam
  3. bagus ni... sedih teringat banjir yg lepas, takut plak nak membayangkan keha hadapi lagi this year..moga2 x seteruk yg lepas & moga semua nya dipermudahkan..aamiin

    BalasPadam
  4. Ini memang tak boleh pandang enteng. Akak kena siapkan satu extra BOB untuk kucing sekali :)

    BalasPadam
  5. setuju...setiap rumah kena ada BOB ni...sekarang ni macam-macam benda jadi yang di luar jangkaan kita...

    BalasPadam
  6. Penting sgat2 .. skrg nie lagi dah masuk musim tengkujuh

    BalasPadam
  7. bagus tips ni terutama di kawasan yg kerap berlaku bencana alam

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan