Rabu, 4 Oktober 2017

PENANGAN KEK LAPIS SARAWAK SEDAP DAN MURAH KINI BOLEH DIDAPATI DI UTARA SEMENANJUNG


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Kek lapis sarawak,kek lapis sarawak boleh dapat di utara,kek lapis sarawak murah,resepi kek lapis sarawak,tips kek lapis sarawak tahan lama


PENANGAN KEK LAPIS SARAWAK BOLEH DIDAPATI DI UTARA SEMENANJUNG | Selamat petang semua , menu apa korang minum petang hari ini . CCL bermenukan satu mug nescafe yang memang menjadi feveret dan Kek Lapis Sarawak . Hahh baru lepas jamah kek  perut pun dah kenyang baru boleh update entri dengan hati yang senang .

Entri kali ni CCL nak kongsi dengan korang semua macam mana nak dapatkan Kek Lapis Sarawak .walaupun korang tak menetap di Negeri Sarawak , tak sempat nak pergi bercuti ke Negeri Sarawak macam CCL ni tapi korang dapat jugak merasa Kek Lapis Sarawak. Disebabkan CCL orang Perlis , negeri Utara Semenanjung dengan adanya Kek Lapis Sarawak yang boleh didapati di negeri Kedah lagi memudahkan CCL untuk merasa Kek Lapis Sarawak ni . Bestnya tak perlu pergi jauh-jauh ke Sarawak, tak perlu tempah tiket flight mahal-mahal pi Sarawak .Selalu kalau nak makan Kek Lapis Sarawak yang betul-betul original ni susah, kalau dapat makan pun CCL kirimkan pada kawan CCL itu pun kalau dia balik kampung di Sarawak . Kalau tak susah nak merasanya.

Macam mana CCL  boleh tahu pasal Kek Lapis Sarawak ni ? Masa tu tengah blogwalking blog Sis Gee ada satu entri ni tentang Kek Lapis Sarawak . Korang boleh baca kat SINI . Gara-gara entri Sis Gee tertarik betul untuk CCL terjah Fb page tersebut. MasyaAllah berpinau mata tengok flavour yang cantik dan menarik ni .tapi..tapi bukan CCL sorang saja yang jadi macam tue , mungkin blogger Sis Hawa pun turut alami kesan yang sama .hehe .CCL  terus PM page tersebut bertanyakan tentang harga, kemudian owner tersebut Whatsapp CCL gambar-gambar Kek Lapis Sarawak beserta harga ,yang menariknya time tue owner page tengah adakan promosi FREE POSTAGE !!
Rugi kalau tak beli time tue . Sekali CCL order 4 ketul  lain-lain perisanya .


Kek lapis sarawak,kek lapis sarawak boleh dapat di utara,kek lapis sarawak murah,resepi kek lapis sarawak,tips kek lapis sarawak tahan lama


Petang Sabtu CCL menunggu ketibaan abang posmen untuk hantar Kek Lapis Sarawak ni , Blogger Sis Awa ada inform keknya dah sampai, CCL tengok jam sambil layan citer industan pulak petang Sabtu . OK  jam menunjukkan 4.30 petang ,mungkin tak da harapan .tunggu je lah hari Isnin . Tiba-tiba tepat pukul 5 petang bunyi moto abang posmen beserta hon..wah sah-sah Kek Lapis Sarawak  ni . CCL buka parcel, mula-mula risau jugak takut keadaan kek tak berapa baik.tapi bersangka baik . Alhamdulillah keadaan kek tersebut elok dan tak hancur . Memandangkan Kek Lapis Sarawak ni sangat murah seketul RM15 Sekali order 4 ketul , tengok tamak tak tamak . Tapi nasib baik kek-kek ni sedap dan lembut . Antara flavour yang CCL pilih antaranya kek lapis pelangi,kek lapis cappuccino,kek lapis chocolate nuttella, dan kek lapis crunch oreo .


Kek lapis sarawak,kek lapis sarawak boleh dapat di utara,kek lapis sarawak murah,resepi kek lapis sarawak,tips kek lapis sarawak tahan lama


Kalau ada bertanya kan feedback CCL  mengenai Kek Lapis Sarawak . CCL akan cakap next time CCL akan repeat order lagi dengan flavour-flavour lain . Seriusy kek lapis sarawak ni memang sedap dan lembut .

Korang yang banyak PM CCL bertanyakan tentang Kek Lapis Sarawak boleh la contact owner Kek Lapis Sarawak ni


Kek lapis sarawak,kek lapis sarawak boleh dapat di utara,kek lapis sarawak murah,resepi kek lapis sarawak,tips kek lapis sarawak tahan lama


Fbpage:https://www.facebook.com/keklapisarawakhomemade/
Instagram:https://www.instagram.com/keklapis_murah_sedap/
Whatsapp: 017-4784529

Antara senarai Flavour Kek Lapis Sarawak yang mampu membuatkan korang pening nak pilih

●Kek Lapis Pelangi
●Kek Lapis Masam Manis
●Kek Lapis Crunch Oreo
●Kek Lapis Choc Mint
●Kek Lapis Choc Nuttela
●Kek Lapis Choc Strawbery
●Kek Lapis Choc Vanilla
●kek Lapis Blueberry
●Kek Lapis Cappuccino
●Kek Lapis Evergreen
●Kek Lapis Choc Rice
●Kek Lapis Horlicks
●Kek Lapis Buah
●Kek Lapis Prune
●Kek Lapis Kurma

●Kek Lapis Choc cheese

Harga
★Harga seketul RM16 kecuali CHOC CHEESE RM 26

Antara feedback mengenai Kek Lapis Sarawak ni boleh terjah entri  blogger ni
http://www.sisgee.com/2017/09/kek-lapis-sedap-murah-homemade.html
♥ http://www.sishawa.com/2017/10/kek-sarawak-asli-sudah-ada-di.html



14 ulasan:

  1. sedappp oii!!gee punya favourite nutella peanut tu!!wajib order tu!

    BalasPadam
  2. sedapnya kek lapis, kena try ni nanti.

    BalasPadam
  3. Wow, nanti nak jugakk.please hantar sampai johor..haha~
    Sedapnyaa, tak pernah try oreo..t nak ler..huhii

    BalasPadam
  4. sedapnyaaaa....kak lina pun nak order juga nnt...jauh tu dari sarawakk...

    BalasPadam
  5. Sedapnyaaaaaaaaa... Boleh la oder ni..

    BalasPadam
  6. sedapnya..ni baru tgk belum beli lg..nk terjah fb tu laa

    BalasPadam
  7. Sedapnya...tergoda dengan warna3 yg mengiurkan 😶

    BalasPadam
  8. Dulu ofismate orang sarawak, selalu juga dia bawak ke ofis.

    Hehehe.

    Post Terbaru: 5 Web Hosting Murah Malaysia 2017

    BalasPadam
  9. sedapnya kek lapisss.. kwn skolah busyra ada jual.. tp tak beli2 lg. hehe

    BalasPadam
  10. RM15 tu kira murahlah... saya ni kurang sikit nak makan Kek Lapis, tapi bila dapat yang sedap, memang habis saya kerjakan..

    BalasPadam
  11. tengok pun dah terliur inikan pulak makan nyummm

    BalasPadam
  12. Sedapnya. harga pun masih berpatutan lagi.selalu cam mahal je.

    BalasPadam
  13. Sedapnya.. Lama tak mKn...

    BalasPadam
  14. Adoi.. Berbaloi-baloi harganya..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !