CADBURY ZIP : LEBIH BANYAK COKLAT DAN WAFER YANG LEBIH DENGAN CADBURY

 



Assalamualaikum dan salam sejahtera . 


COLLABORATION,BLOGGER REVIEW, CADBURY MALAYSIA, CADBURY WAFER ZIP CHOCOLATE, CADBURY CHOCOLATE, WAFER CADBURY


CADBURY ZIP : LEBIH BANYAK COKLAT DAN WAFER YANG LEBIH DENGAN CADBURY Cadbury Malaysia, di bawah syarikat makanan global Mondelēz International, telah melancarkan Cadbury Zip serba baru. Makanan ringan yang menggembirakan ini disertakan dengan resipi baru yang enak dan lazat sebagai sebahagian daripada strategi jenama untuk memperbaiki barisan produk mereka. Oleh kerana rakyat Malaysia tinggal di rumah hampir sepanjang hari kerana keadaan semasa, wafer bar coklat ini dapat dinikmati oleh semua orang dalam keluarga, digunakan dalam resipi pencuci mulut atau bahkan dijadikan makanan ringan waktu teh yang sesuai untuk dinikmati bersama rakan melalui Zoom to Zip melalui detik-detik membosankan. Jadi apa yang berbeza dengan Cadbury Zip baru ini berbanding pendahulunya?




COLLABORATION,BLOGGER REVIEW, CADBURY MALAYSIA, CADBURY WAFER ZIP CHOCOLATE, CADBURY CHOCOLATE, WAFER CADBURY

Asas coklat yang asli kini digantikan dengan Cadbury Dairy Milk yang lembut & berkrim di Malaysia. Ia juga ditingkatkan dengan 20% lebih banyak coklat daripada sebelumnya kerana resipi baru memastikan setiap gigitan dipenuhi dengan kebaikan coklat. Tidak berhenti di situ, Cadbury juga mengembangkan resipi untuk memastikan wafernya sentiasa renyah untuk menjamin kepuasan yang memuaskan yang melengkapkan coklat dengan sempurna dalam setiap gigitan. Cadbury Zip serba baru hadir dalam saiz pek yang disegarkan dengan ‘Z’ merah mencolok yang disimbah ke atas pembungkusan ungu ikonik.





Ia boleh didapati di Shopee dengan harga RM1.00 untuk Cadbury ZIP Trial Pack, RM1.90 untuk Cadbury ZIP Big Singles, RM 4.70 untuk Cadbury ZIP Value Multipack dan RM9.90 untuk Cadbury ZIP Sharebag. Shopee telah melihat permintaan makanan ringan yang semakin meningkat di platformnya, dengan setengah juta makanan ringan termasuk coklat dan biskut dibeli antara 11 dan 15 Januari 2021 ketika Perintah Kawalan Pergerakan kedua (MCO 2.0) diumumkan.



COLLABORATION,BLOGGER REVIEW, CADBURY MALAYSIA, CADBURY WAFER ZIP CHOCOLATE, CADBURY CHOCOLATE, WAFER CADBURY


Sebagai perayaan bar wafer coklat baru ini, para pencinta coklat akan mendapat sampel percuma Cadbury Zip dengan sebarang pembelian dari kedai rasmi Mondelēz International di Shopee mulai sekarang sementara stok masih ada. Sampel ini juga dilengkapi dengan kod QR di mana pengguna dapat menebus baucar untuk mendapatkan potongan harga untuk pembelian Cadbury Zip mereka yang seterusnya. Menambah kegembiraan, Chipsmore membawa kembali kempen Chipsmore x Monopoly di Shopee. Peminat Chipsmore akan membawa pulang cawan cantik dari sekarang hingga 21 Mac dan beg tangan percuma dari 22 Mac hingga 18 April dengan pembelian mana-mana pek Chipsmore yang terpilih.


Hadiah percuma ini boleh didapati secara eksklusif di Shopee. Tertakluk kepada terma dan syarat. Nikmati persembahan Cadbury yang lazat dan produk makanan ringan yang lazat dari Mondelēz International


dont forget to pay with ShopeePay for smoother checkouts

https://shopee.com.my/mondelezcadburyofficial.





15 ulasan:

  1. sedapnya...memang suka wafer coklat ni...chocolate plain tak suka sangat

    BalasPadam
  2. Wow.. Dah lama x mkn n beli cadbury. yg sedia ada pun belum makan lagi. Bila teringin sekejap je habis. Bila tak rasa nak makan, lambat la habis.

    Apapun cadbury sentiasa jadi pilihan pertama bila nak makan coklat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selalu beli coklat bar cadbury . Lepas ni boleh try wafer cadbury

      Padam
  3. Zip ni memang wajib bawak masa travel, sebab senang dan sedap! Dah lama tak travel, dah lama la pulak tak jumpa Zip ni :P

    BalasPadam
  4. Nampak sedap nih, cheq tak try ni lagi..nnt nak try 😋

    BalasPadam
  5. Belum jumpa lagi ni CCL. Almaklumlah jarang keluar rumah sekarang. kalau shopping beli brg dapur nanti kot teringat boleh cari :)

    BalasPadam
  6. Sedapnya.. lama tak beli coklat ini..

    BalasPadam
  7. mcm sedap je nie..nnt jumpa nk try jugak la

    BalasPadam
  8. Wahh ni yang baru ke? Tempting pulak tengok :D

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Adbox

@templatesyard