SUPRISE GIFT UNTUK ORANG TERSAYANG MELALUI PERKHIDMATAN PRINTIOCUS


Assalamualaikum dan salam sejahtera 


apa itu printcious, barangan dari printciousgift, diy barang printciousgift, DIY printcious, menariknya printcious, khidmat cetakkan dari printcious,



SUPRISE GIFT UNTUK ORANG TERSAYANG MELALUI PERKHIDMATAN PRINTCIOUS Untuk memberikan kejutan kepada pasangan mahupun suami isteri  korang tak perlu  tunggu hari - hari tertentu ,boleh saja diberikan pada bila - bila masa .Disebabkan  Hari Ulang tahun  tak kisahlah Ulang Tahun Hari Lahir mahupun Ulang Tahun Hari Pernikahan ia merupakan hari yang sangat teristimewa  dalam hidup setiap orang.Saat ini setiap pasangan sah - sah buntu nak suprisekan hadiah untuk sambut hari teristimewa tersebut . Selalu tertanya - tanya hadiah apa yang nak diberikan oleh orang lelaki mahupun orang perempuan pada hari dan tarikh istimewa buat pasangan  . Selalu terfikir nak bagi hadiah yang lebih suprise buat pasangan . tapi bila idea tidak mencurah - curah balik - balik hanya terfikirkan hadiah berupa jam tangan , minyak wangi , kasut , tali leher  .Tahun depan ulang benda yang sama - sama. Ulang sampai mereput . Tak kisah lah  sama ada birthday mahupun anniversary  cuba bagi suprise yang lain sikit untuk tahun ni .Bagaimana perasaan korang kalau orang yang tersayang lalkukan suprise sampai buatkan korang terharu ? mesti seronokkan ? 

so , pada pasangan yang masih ternanti - nanti idea yang belum datang lagi ,sini CCL nak ajak korang semua terokai satu laman website yang bakal merungkai masalah yang boleh kusutkan kepala korang . 


apa itu printcious, barangan dari printciousgift, diy barang printciousgift, DIY printcious, menariknya printcious, khidmat cetakkan dari printcious,

apa itu Printcious?
Printcious adalah salah satu syarikat percetakkan online yang bermutu tinggi kualitinya.So korang yang kekangan masa untuk keluar mencari hadiah teristimewa korang wajib terjah laman web https://www.printcious.com/my/gifts/occasions/wedding  Antara produk yang ditawarkan oleh pihak Printcious ialah seperti barangan peribadi dan barangan company . 


apa itu printcious, barangan dari printciousgift, diy barang printciousgift, DIY printcious, menariknya printcious, khidmat cetakkan dari printcious,


barangan yang ditawarkan oleh Printcious 
  • magnet
  • tshirt
  • luggage tag
  • mugs
  • magnets
  • cushion pillow
  • door hangers
  • mousepads
  • photo rocks
  • baby rompers
  • bags
  • keychain
  • button badges
  • approns
  • caps
  • ceramic tiles
  • puzzle pictures
  • mint tees 
  • phone cases
  • costers
  • canvas
  • bag
  • lanyards

untuk info tambahan mengenai barangan yang ditawarkan dalam Printcious beserta design - design yang menarik , korang boleh terjah https://www.printcious.com/my/gifts/occasions/wedding . Bukan hanya design yang tertera dalam printcious sahaja , apa yang menarik lagi tentang Printcious ini juga merupakan salah satu medium di mana korang boleh mencipta hadiah tersebut . Sebagai contoh kita diberi peluang untuk DIY hadiah tersebut mengikut barangan yang kita pilih kemudian printcious  akan menjalankan proses mencetak lakaran yang korang lakarkan  ke atas barangan yang korang pilih .

sakit kepala untuk mencari hadiah sesuai untuk pasangan yang ideal  , dengan perkhidmatan https://www.printcious.com CCL harap post ini menyelesaikan beberapa masalah korang




“Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”
SUPRISE GIFT UNTUK ORANG TERSAYANG MELALUI PERKHIDMATAN PRINTIOCUS SUPRISE GIFT UNTUK ORANG TERSAYANG MELALUI PERKHIDMATAN PRINTIOCUS Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 4:25:00 PTG Rating: 5

25 ulasan:

  1. wah menarik patut nampak ramai blogger buat review pasal printcious ni

    BalasPadam
  2. Salam singgah! Awk dijemput join GA saya! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  3. SELALU BUKAK WEBSITE NI, comel2 barang die jual. dapat cash voucher dari printcious ni tak guna lagi

    BalasPadam
  4. Menarik bila kita design sendiri.. Lebih bermakna..

    BalasPadam
  5. Comel-comel kan barang dekat printcious ni. Yg best boleh DIY ikut kreativiti kita. Kalau nak bagi hadiah tak lah sama dengan hadiah orang lain kan.

    BalasPadam
  6. best printcious ni..dah byk kali guna perkhidmatan dieorg...

    BalasPadam
  7. masih lom sempat terjah printcious, CCL.
    blogwalking pun tak abis-abis tau.
    skang aida busy skit buat assignment.
    tu yg concentration lari kpd assignment...

    BalasPadam
  8. dah pernah DIY gift kat printcious ni..menarik...senang nak beli hadiah..tak ada idea nk beli apa, terjah je kat sini..boleh DIY gift kita tu... ;)

    BalasPadam
  9. Tak pernah buat tp pernah dpt invitation...nampak menarik ni..nak skodeng la tgok

    BalasPadam
  10. ramai yang dah buat kan printcious ni...kak lina tengah carik idea nak buat apa utk seprais kan org tersayang...

    BalasPadam
  11. nanti kita nak buat magnet special hehehhe exclusive yang kita punya nak hadiah kepada orang..

    BalasPadam
  12. Luqman dah usha dah website nih..siap design lanyard semua dah tapi belum beli lagi. nantilah tengok balik.hehe

    BalasPadam
  13. Kinah pun tengah intai printcious ni. Rambang mata nak pilih yang mana. Ada satu baucer tak tebus lagi ni. Aduhhh

    BalasPadam
  14. kebetulan kawan nak cari tempat buat button badges ni. nak suggest kat dialah. :)

    BalasPadam
  15. Baru dapat brg yg yoorin tempah dengan printcious. Serius puas hati sgt

    BalasPadam
  16. Pernah dapat invitation tapi rasa tak sempat nak fullfill masa tu. Nampak memang menarik, especially boleh design sendiri pada barang2 yang macam-macam tu. Jap lagi nak usha la Printcious :)

    BalasPadam
  17. Sis belum pernah lagi cuba gunakan perkhidmatan ni. Tengok ramai jugak yg rekomen printcious ni..boleh lah nanti sis cuba pulak

    BalasPadam
  18. Ruby tengah fikir nak print apa ni. Hehehe. Sebab dari takda idea, datang plak idea nak print gambar anak jd fridge magnet, pastu nak buat hadiah anniversary. hahaha. aduii susah nak fikir hadiah precious dan tempah di printcious.

    BalasPadam
  19. Ramai yang promote printcious nie... Bikin hati rasa macam teringin je nak tempah gift untuk dibuat kejutan buat seseorang hahaha

    BalasPadam
  20. Teringin gak nak buat tempahan melalui printcious nie

    BalasPadam
  21. selalu juga perasan printcious ni tapi belum pernah cuba lagi perkhidmatan diorang. tapi testimoni kawan-kawan ramai yang puas hati!

    BalasPadam
  22. Yes! I like personalize gift too, its very thoughtful and sweet kan.

    BalasPadam
  23. Jom shopping utk surprise loved one!
    nak letak gambar sweet sweet!

    BalasPadam
  24. Is a platform to customize the gift. I have try their service

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.