CPUV NUFFNANG : TIGUAN SUSTENANCE & COSTA CRUISE


Assalamualaikum & Salam Sejahtera


costa cuise , apa itu costa cuise , facilities costa cuise , tips bercuti , pemilihan costa cuise , tiguan volkwagen , model baru volkwagen , ciri-ciri tiguan

CPUV NUFFNANG : TIGUAN SUSTENANCE & COSTA CRUISE   Alhamdulillah di saat ramai blogger - blogger yang sudah pun pakai adsense , CCL masih kekal berkolaborasi dengan pihak nuffnang . percaya pada rezeki yang datang ada di mana - mana sahaja . percaya dengan rezeki kita dendgan orang lain takkan sama , ada yang lebih ada yang kurang . Allah akan bagi saat kita perlukan , bukan CCL tak pernah cuba apply adsense , pernah tanpa henti dan tanpa putus asa , adsense hanya melekat dengan blog CCL hanya untuk beberapa hari jerr uolss , sedih pun ada , tapi CCL takkan putus ada dalam bidang blogging , mungkin belum ada rezeki . mungkin akan datang . Alhamdulillah untuk bulan september ini nuffnang kasi iklan yang tak henti - henti , thank you pihak nuffnang . iklan yang terbaru menjinak - jinak di sidebar blog CCL ialah tiguan sustenance & costa cruise 


costa cuise , apa itu costa cuise , facilities costa cuise , tips bercuti , pemilihan costa cuise , tiguan volkwagen , model baru volkwagen , ciri-ciri tiguan

apa itu Tiguan Sustenance ? 

Rupanya  Tiguan Sustenance ini adalah sebuah kereta  keluaran volkwagen.Tiguan adalah titan dari segmen SUV padat. Tiguan menjual lebih daripada 2.8 juta unit di seluruh dunia dan 15,000 di Jepun sahaja sejak 2008 menjadikannya salah satu model Volkswagen yang paling berjaya . Apa yang mengagumkan tentang Tiguan baru adalah bahawa ia tidak boleh sudut serta BMW X1 atau kelihatan agak cantik seperti Mazda CX-5, tetapi ia mempunyai barangan di mana ia dianggap penting.

Memilih reka bentuk dari Passat, terutamanya di sekitar jeriji dan lampu, luaran Tiguan adalah lebih kecil, tetapi masih kecil. sentuhan yang elegan dan halus ini adalah apa yang diperlukan untuk Tiguan generasi akan datang, yang menjadi pembawa standard kelas.Muka depan platform MQB VW Group bermakna Tiguan telah mengalami sedikit peningkatan pertumbuhan, walaupun lebih rendah dari sebelumnya, ada ruang kepala tambahan dan bilik kaki yang cukup untuk tiga orang dewasa di belakang. Manakala di dalam kereta mungkin uolls akan terkejut melihat bagaimana reka bentuk dan bahan yang serupa dengan Golf semasa, memandangkan Golf terbaru meraih anugerah Car World of the Year 2013, itu bukan perkara yang buruk.

Malah reka bentuk dalaman, walaupun bergaya dan bersahaja seperti luaran, boleh dikatakan terbaik di dalam kelas. Ia mempunyai kemasan yang berkualiti tinggi, seperti yang anda tidak dapat mencari dalam membuat saingan.Sebagai peralatan standard, ia dilengkapi dengan skrin sentuh 6.3 inci, VW Car-Net App Connect untuk Android Auto dan Apple CarPlay keserasian, sambungan USB, dan Bluetooth. Di trim Wolfsburg, kelengkapan standard tambahan termasuk panorama yang indah dan tikar lantai yang unik. Gred Sukan, sebaliknya, dilengkapi dengan roda aloi 18 inci, penggantungan sukan, kawalan suhu dua zon, topi cermin sisi hitam, dan keliling sisi berwarna dan bumper belakang. Untuk korang yang baru ada palnning nak memiliki kereta baru , masih pening nak pilih kereta kesukaan uolls , jom kita terjah https://www.volkswagen.com.my/tiguan .



costa cuise , apa itu costa cuise , facilities costa cuise , tips bercuti , pemilihan costa cuise , tiguan volkwagen , model baru volkwagen , ciri-ciri tiguan


apa itu costa cruise ?

Costa Crociere S.p.A. atau yang biasa disebut dengan Costa Cruises adalah sebuah perusahaan yang mengoperasikan jaringan kapal pesiar. Kalau korang nak tahu kapal persiaran ni hampuir sama dengan hotelyang berukuran besar dengan kapasiti 1500 hingga 3600 penumpang , ada juga yang berukuran 450 hingga 1500 penumpang .

Kapal persiaran ni masing - masing ada perusahaan yang tersendiri . kebanyakkan kapal persiaran ini akan menonjolkan kemewahan atau luxury dari fasilities dan services yang disajikan perusahaan tersebut . Antara fasilities yang ada dalam kapal persiran tersebut ialah room dan restaurant ,Bagi uolls yang plan nak bercuti atas kapal persiaran , percutian atas laut , boleh terjah laman web http://www.costaasia.com



CPUV NUFFNANG : TIGUAN SUSTENANCE & COSTA CRUISE CPUV NUFFNANG : TIGUAN SUSTENANCE & COSTA CRUISE Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 11:32:00 PTG Rating: 5

15 ulasan:

  1. samala kita ccl. tahniah

    BalasPadam
  2. Tahniah...nuffnang tak melekat kat blog mrs pip
    Kalau ada pun, mmg tak masuk income ..hurm.
    Pelik ...

    BalasPadam
  3. Tahniah CCL.. mudah2an murah rezeki CCL..

    BalasPadam
  4. tahniah sy pun dpt juga. tp jarang nmpk muncul iklan kt blog sy. musykil plk ada k x iklan ni?? hurmm

    BalasPadam
  5. walau apapun tetap namanya rezeki kan. tahniah dapat CPUV baru :)

    BalasPadam
  6. Tahniah ccl..
    Moga murah rezeki selalu

    BalasPadam
  7. busyra pun baru ada balik 2 ketul.. haha. susah nau nak ada.. btw tahniah!

    BalasPadam
  8. TKPERNAH ADA IKLAN NUFFNAG HEHEHE

    BalasPadam
  9. Siqah dah buang Nuffnang. Stress sebab asyik takde apa je. Hihi. Tahniah CCL :D

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.