Selasa, 21 Mei 2013

JAM TASBIH , BOOKMARK , BUTTON BADGES DAH SAMPAI






pin..pin...pin...eh bunyi moto sapa pulak tue. . 
so usha-usha kt tingkat si posmen tengah geledah peti surat. . 
eish posmen nieyh xsampai satu jam dh datang pulak, , 
tdi dh hantar sample resquest tue. . 

so kluar tgk abang posmen nak bagi apa pulak. . 
abang posmen bagi tiga sampul surat dekat yana. . 
satu sampul surat putih dan 2 sampul surat koko. . . 

so masuk dalam bilik mula terjah satu persatu
isi surat tersebut, , nak tengok ada apa. . . 


hadiah pertama


ini hadiah pertama untuk sampul pertama yang yana buka..
hadiah dari JomSinggahShoppe
hadiah beruppa jam tasbih. . 
pinkish gitu cantikkan. . . 
kalau nak beli nieyh dalam rm7 @ rm10 . .
ha kalau korang pown berminat nak beli jugak, , 
terjah2 lha JomSinggahShoppe



hadiah kedua


ha,,hadiah kedua sampul surat berwarna putih, , 
datang dari blogger nabilamedan. . 
yana menang contest blog dia. . 
menang bookmark warna kuning. . . 
ada mini card, , yang tertera dengan nama nabila medan..
yana simpan sebagai kenangan dari rakan blogger
cantik jugak, , ,lepas nieyh boleyh selit dalam novel yang tengah yana baca. . 
tQ yer nabila dan jugak sponser



hadiah ke-3



sampul yang terakhir datang dari mieza suhaini a.k.a kecik
yana join photo contest scary tue. . .
alhamdulillah dapat button badges dari kecik nieyh. . 
bukan saja button badges tapi dapat surat cinta pulak dari blogger nieyh. . 
btw tQ mieza walaupown button badges yana akan hargai semua pemberian rakan blogger. . 
simpan untuk kenangan. . . 
oh, , kalau korang nk thu si mieza nieyh jarang aktif blog sekarang, , patut lma mendiam. . 
selalu kalau yana blogwlking selalu jumpa entri mieza,,apa-apa pown..
teruskan dlm dunia blogging mieza . . :)


6 ulasan:

  1. tahniah! :D
    FD punya warna purple. cantik lah awak punya warna pink. hihi

    BalasPadam
  2. @Dianaa wahh purple. . yana pulak warna pink,,heheh btw thniah jugak kpd FD.. .

    BalasPadam
  3. bestnyer..cntik n comel sume..kte suka tgok jam tasbih kaler pink tu..hehe

    BalasPadam
  4. @Mysara Ab Rahman boleyh beli , , singgah kt page jom singgah shoppe

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...