TIPS NAK DAPATKAN HELLO KITTY CARRIER DARI MC DONALDS


Assalamualaikum dan salam sejahtera 

HELLO KITTY CARRIER DARI MC DONALDS, HARGA HELO KITTY CARRIER MCDONALDS, HELLO KITTY CARRIER MCDONALDS RM29.90, MCDONALDS, REVIEW, REVIEW HELLO KITTY CARRIER MCDONALDS


TIPS NAK DAPATKAN HELLO KITTY CARRIER DARI MC DONALDS  Hari ni korang pasti perasan di semua timeline social media masing - masing  tak kiralah sama ada di  Facebook , Twitter , mahupun di instagram dipenuhi dengan gambar Hello Kitty Carrier yang dilancarkan secara rasmi jam 10 pagi tadi oleh pihak Mc Donalds ,  ada yang sanggup beratur seawal 7 pagi lagi bagi tidak terlepas peluang untuk memiliki set khas daripada McDonald’s ini.


HELLO KITTY CARRIER DARI MC DONALDS, HARGA HELO KITTY CARRIER MCDONALDS, HELLO KITTY CARRIER MCDONALDS RM29.90, MCDONALDS, REVIEW, REVIEW HELLO KITTY CARRIER MCDONALDS

Untuk melayakkan korang membeli Hello Kitty Carrier ini, korang perlu membeli satu set makanan di McDonald’s terlebih dahulu dan kemudiannya membuat pesanan tambahan Hello Kitty Carrier ini yang dijual pada harga RM29.90..
HELLO KITTY CARRIER DARI MC DONALDS, HARGA HELO KITTY CARRIER MCDONALDS, HELLO KITTY CARRIER MCDONALDS RM29.90, MCDONALDS, REVIEW, REVIEW HELLO KITTY CARRIER MCDONALDS


HELLO KITTY CARRIER DARI MC DONALDS, HARGA HELO KITTY CARRIER MCDONALDS, HELLO KITTY CARRIER MCDONALDS RM29.90, MCDONALDS, REVIEW, REVIEW HELLO KITTY CARRIER MCDONALDS

Pastinya peminat fanatik Hello Kitty takclepaskan peluang untuk dapatkan satu Hello Kitty Carrier dari Mc Donalds ni sebagai koleksi diorang kan . Khabarnya di sesetengah cawangan negeri Hello Kitty Carrier ni dah out of stock . 

HELLO KITTY CARRIER DARI MC DONALDS, HARGA HELO KITTY CARRIER MCDONALDS, HELLO KITTY CARRIER MCDONALDS RM29.90, MCDONALDS, REVIEW, REVIEW HELLO KITTY CARRIER MCDONALDS

Korang dah dapat grab satu belum ni ? Cepat terjah Mc Donalds cawangan negeri masing-masing . 

14 Ulasan

  1. Baru ingat nak terjah mcd area rumah saya ni tapi rasanya macam dah out of stock.
    Risau jugak pegi2 je takde.

    BalasPadam
  2. Memang tgh viral hello kitty carrier ni. Hee. semua pakat beli. Comel!

    Ika datang singgah sini.
    https://ikashoid.blogspot.com/2019/11/book-review-puaka-taman-tema.html

    BalasPadam
  3. comelnya hello kitty carrier. nak beli jugaklah. sebab boleh letak air cup dalam tu after balik dari pasar malam. takdelah air tumpah dalam kereta kan.

    BalasPadam
  4. awww soo comel laaa..tak tahu pon pasal ni..nak pi beli la

    BalasPadam
  5. memang semua, semua socmed duk update HK Carrier ni.

    Tapi memang comel pun 😍 anak i x tengok lagi HK Carrier ni. hehehe

    BalasPadam
  6. Ada limit order ke..atau 1 customer boleh beli 1 je carrier ni

    BalasPadam
  7. mujur tak de anak kecil dah..kalau tak jenuh nak kena queue utk HK ni hehee

    BalasPadam
  8. Comell..tp xsnggup nak beratur lama2 sbb tu..haha

    BalasPadam
  9. Hurmmm dah terlepas. Ingatkan nak join beratur beramai-ramai. Namun bila fikir balik tak payahlah.

    BalasPadam
  10. Owh memang comel. ritu ingatkan free sampai kena beratur lama2 amik no giliran semua. tak sangguplah kita

    BalasPadam
  11. terlepas peluang... ingat nak beli utk anak2

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan