Rabu, 11 Oktober 2017

BLOG CIKCAPPUCCINOLATTE TERSENARAI DALAM BLOGLIST OTAI



Assalamualaikum dan salam sejahtera .



Bloglist,tutorial bloglist,rezeki blog, menang bloglist,pentingnya bloglist , trafik dari bloglist

BLOG CIKCAPPUCCINOLATTE TERSENARAI DALAM BLOGLIST OTAI  | Selamat pagi dan salam menjemput rezeki . Alhamdulillah dua tiga hari ini rezeki blog ada lagi. Menang bloglist dari blogger-blogger otai ini merupakan satu kegembiraan tapi . .tapi . . Bukan sahaja dari blogger- blogger otai dari rakan blogger lain pun itu satu kegembiraan bagi CCL 

Awal Oktober hari tue CCL menang bloglist dari blogger otai . Yang masih belum lagi baca cerita tue boleh rujuk entri DI SINI , hari ni pula  blog CCL terselit lagi dalam blogger otai hasil CCL join segmen INI . Dua- dua blogger otai sebab CCL selalu follow diorang ni walaupun kadang-kadang jadi silence readers . 

Bloglist,tutorial bloglist,rezeki blog, menang bloglist,pentingnya bloglist , trafik dari bloglist

Blogger otai mencari 30 blog yang aktif sahaja untuk dimasukkan dalam bloglist beliau . Baru kejap tadi CCL dah terjah senarai blog yang terpilih baru 27 blog yang terpilih . Maksudnya masih lagi berbaki tiga tempat kosong . Senarai blog yang terpilih boleh terjah SINI . Mungkin kalau ada yang nak join rasanya masih sempat lagi .Mana tahu kalau sambutan yang banyak blogger Hasrul Hassan akan lanjutkan 30 bloglist menjadi 40 bloglist . Kita mana tahu kan . Tahniah jugak pada blogger lain yang terpilih moga membawa kebaikkan kepada blog korang semua  . Terima kasih blogger Hasrul Hassan memilih blog CCL. Bukan mudah untuk masuk dalam bloglist blogger otai blogger yang dah lama berpengaruh dalam dunia blog ni . Tapi alhamdulilkah terpikih juga.Syarat untuk masul bloglist estilah salah seorang blogger yang sentiasa update entri bligger yang aktif bukan blogger yang biarkan blog bersawang . Buat satu entri yang berceritakan mengenai blog sendiri dan blog otai tersebut dengan cara yang kreatif .


16 ulasan:

  1. tahniah kepada yang tersenarai

    BalasPadam
  2. Rajinlah update, mana tahu boleh dapat tempias trafik spt mana rakan2 blogger yang pernah join segmen saya sebelum ni.

    BalasPadam
  3. tahniah CCL.. busyra pernah join sbelum ni segmen dari tuan hasrul.. mmg trafik mencanak naikk. best!

    BalasPadam
  4. Tahniah CCL. Semoga trafik blog CCL mencanak naik lepas ni.

    BalasPadam
  5. Tahniah and keep up the good work :D

    Eyqa of The Hundred Pages

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !