COUGHFLU TIME BALM TASNEEM NATUREL : ATASI MASALAH ANAK DEMAM, SELSEMA DAN BATUK


Assalamualaikum dan salam sejahtera .

COUGHFLU TIME BALM TASNEEM NATUREL : ATASI MASALAH ANAK DEMAM, SELSEMA DAN BATUK | Cuaca yang tak menentu kadang panas, kadang hujan membimbangkan lebih-lebih lagi bagi ibu-ibu yang mempunyai bayi kecil. Jika suhu badan bayi mula meningkat dan bayi menangis tak henti-henti sukar untuk kita tak risaukan walaupun kita tahu demam jarang bawa bahaya. Selalunya bayi akan demam selepas terima suntikan imunisasi. Bayi yang demam juga sering diikuti oleh selsema dan batuk.


Tasneem naturel, tasneem naturel balm , balm bayi atasi demam, balm bayi atasi batuk, balm bayi atasi selsema, balm bayi cairkan kahak, balm bayi atasi asma,balm bayi naturel


Bagi ibu-ibu yang ada masalah bayi demam lagi dan si ibu yang kurang suka nak bagi bayi makan ubat klinik, si ibu mestilah prefer dengan cara-cara lain , lagipun bayi yang berusia 10bulan atau di usia 2 tahun tak sesuai sangat diberi ubat klinik terutama ubat batuk dan selsema ia menyebabkan kegagalan sistem penafasan. Selagi boleh elakkan ibu-ibu akan elakkan. Ibu yang tengah rungsing untuk atasi bayi demam mungkin produk ni mungkin membantu si ibu dan bayi comel . Coughflu time balm .

Fungsi coughflu time balm
● mencairkan kahak
● membantu melegakan batuk selsema
● meredakan suhu dalam badan
● membantu sistem penafasan yang lancar
● merawat asma


Tasneem naturel, tasneem naturel balm , balm bayi atasi demam, balm bayi atasi batuk, balm bayi atasi selsema, balm bayi cairkan kahak, balm bayi atasi asma,balm bayi naturel


Bahan utama yang digunakan dalam balm ini
  • 100% bahan semulajadi
  • Shea butter
  • Beeswax
  • Carrier oil
  • Essential oil

Balm ni jugak tidak mengandungi sebarang pewarna tiruan dan pengawet. Tasneem Naturel komited untuk memberikan yang terbaik dan memastikan produk yang dihasilkan ini berkesan dan selamat.Balm ini juga diluluskan oleh KKM .


Antara essential oil yang digunakan
●lavender
●peppermint
●eucalyptus
●lemongrass
●myrtle
●orange
●marjoram
●spruce
●cypress
●pine

Cara penggunaan
● sapu pada hidung,tekak,tulang belakang,tapak kaki,dada
● boleh bagi anak bau hidung coughflu balm ni.


Tasneem naturel, tasneem naturel balm , balm bayi atasi demam, balm bayi atasi batuk, balm bayi atasi selsema, balm bayi cairkan kahak, balm bayi atasi asma,balm bayi naturel


Bagaimana nak dapatkan Coughflu time balm

Contact detail

Fb :  Tasneem Naturel HQ

IG : Tasneem Naturel official HQ
Hotline : 010-20964665
Website : www.tasneemnaturel.com
COUGHFLU TIME BALM TASNEEM NATUREL : ATASI MASALAH ANAK DEMAM, SELSEMA DAN BATUK COUGHFLU TIME BALM TASNEEM NATUREL : ATASI MASALAH ANAK DEMAM, SELSEMA DAN BATUK Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 7:04:00 PTG Rating: 5

4 ulasan:

  1. Alternative yg bagus utk ibu2

    BalasPadam
  2. byk mnfaatnya besttt ni.. Comel pulak tu

    BalasPadam
  3. Balm tasneem..assistant baru ibu2..wajib ada ni dalam handbag..especially time balik kampung atau travel...

    BalasPadam
  4. Wahhh comel packaging dia... kegunaan pun banyak.. nak cuba nanti yang untuk selsema tu.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.