CALM TIME BALM TASNEEM NATUREL : MEMBANTU TENANGKAN ANAK KUAT MERAGAM


Assalamualaikum dan Salam sejahtera

CALM TIME BALM TASNEEM NATUREL : MEMBANTU TENANGKAN ANAK KUAT MERAGAM | Selalu kita nampak bayi kecil mahupun kanak-kanak berumur 3 hingga 4 tahun buat perangai di shopping mall atau di restoran-restoran, biasanya diorang ni mengamuk bila tak dapat apa yang diorang nak .Bagi ibu-ibu yang tak sabar dengan karenah anak- anak mula lah angkat tangan, tapi sebenarnya cara itu menambah burukkan keadaan . Bukan itu sahaja, ibu bapa yang bingung apabila bayi yang baru lahir kuat meragam tak tentu masa, jangan risau CCL akan kongsikan satu produk ni yang bakal buat bayi korang rasa lebih selesa ,setidak-tidaknya bayi dapat berhenti mengamuk dan berhenti menangis .



Tasneem naturel,tasneem naturel balm, produk tasneem naturel, balm bayi, calm time balm bayi,balm bantu tenangkan anak meragam,kegunaan calm time balm


Calm time ? Apa tue ? Ok, calm time ni salah satu produk keluaran Tasneem Naturel yang diformulasikan untuk menstabilkan emosi anak-anak. Fugsi utama balm ini dapat membantu mengatasi masalah anak yang kuat meragam, sering menangis tanpa henti. Anak-anak kekadang inginkan perhatian ibu bapa especially ibu bapa yang kedua-duanya bekerja. So salah satu cara anak-anak untuk tarik perhatian ibu bapa ialah dengan meragam . Dengan sapuan calm time balm pada tubuh anak-anak sedikit sebanyak dapat membantu anak-anak lebih tenang . Bila anak tenang kuranglah meragamnya

Bahan-bahan utama yang digunakan dalam Calm Time Balm ini 100% daripada bahan semulajadi yang terdiri daripada shea buttet, besswax, carrier oil dan beberapa jenis essential oil yang menariknya Calm Time Balm ni tak mengandungi sebarang pewarna tiruan dan pengawet. Tasneem Naturel komited untuk memberikan yang terbaik dan memastikan produk yang dihasilkan ni berkesan dan selamat . Balm ni juga dah mendapat kelukusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) .So para ibu tak perlu risau untuk menggunakannya .



Tasneem naturel,tasneem naturel balm, produk tasneem naturel, balm bayi, calm time balm bayi,balm bantu tenangkan anak meragam,kegunaan calm time balm



Jenis-jenis essential oil yang digunakan

1.ROMAN CHAMOMILE
-membantu menyokong sistem imunisasi
-mempunyai antioksidan yang tinggi
-aroma yang menenangkan

2.BERGAMOT
-dapat mengurangkan ketegangan otot
-bertindak sebagai antiseptik dan mempercepatkan peryembuhan luka
-membantu merawat pelbagai penyakit kulit
-aromana yang segar dan merangsang ketenangan dan rasa tenang dalam diri

3.FRANKINSENCE
-memberikan rasa ketenangan
-meningkatkan mood bagi mereka yang sering mengalami gangguan tidur
-meningkatkan kualiti tidur

4.MARJORAM
-meningkatkan aliran darah dan menurunkan tekanan darah
-banyak digunakan untuk merawat masalah kemurungan
-bertindak merawat batuk,hidung berair,pening,sakit kepala,sakit saraf dan masalah penghadaman

5.GERANIUM
-ekstrak daripada daun dan batang tumbuhan
-melegakan tekanan dan kurangkan kemurungan
-melancarkan peredaran darah
-sifat anti bakteria yang dapat melindungi badan dari jangkitan
-mengimbangkan hormon

6.MANDARIN
-diekstrak daripada bau, daun, buah
- essential oil yang terbaik untuk kurangkan rasa loya
-membantu merawat imsonia

7.ORANGE
-kaya dengan antioksida d-limonene
-menghapuskan toksin dalam badan
-membantu anak lebih fokus dan produktif
-mibyak ni boleh buatkan mood anda lebih mudah untuk hilangkan tekanan

8.LAVENDER
-memberi rasa ketenangan
-meningkatkan mood bagi mereka yang sering mengalami gangguan tidur



Cara penggunaan Calm Time Balm

-Sapu pada tulang belakang , tapak kaki dan juga pada nadi . .


Untuk info lanjut mengenai produk Tasneem Naturel , korang boleh baca entri http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/11/balm-bayi-tasneem-naturel-anak-selesa.html



Tasneem naturel,tasneem naturel balm, produk tasneem naturel, balm bayi, calm time balm bayi,balm bantu tenangkan anak meragam,kegunaan calm time balm


Bagaimana nak mendapatkan Calm Time Balm Tasneem Naturel ?

Contact detail

Fb :  Tasneem Naturel HQ
IG : Tasneem Naturel official HQ
Hotline : 010-20964665
Website : www.tasneemnaturel.com

CALM TIME BALM TASNEEM NATUREL : MEMBANTU TENANGKAN ANAK KUAT MERAGAM CALM TIME BALM TASNEEM NATUREL :  MEMBANTU TENANGKAN ANAK KUAT MERAGAM Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 10:49:00 PG Rating: 5

5 ulasan:

  1. besr kan balm ni CCL. kak ana suka sgt. setiap hari pun guna.

    BalasPadam
  2. jgn lupe join sini tau


    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    BalasPadam
  3. Kak fiezz suka packaging dia..somel sangat..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.