Khamis, 18 April 2013

status nuffnang jadi non-glitterati





macam biasa...tiap2 pagi..
selalu yana akan buka nuffnang. . 
so time buka godek sana sini xperasan pulak. . 
yg status nuffnang dh bertukar. . 

masa nak logout baru lha perasan,,
eh warna hijau,,
siap tulis non-glitterati lgi...

haishh,,terkejut jugak ,kenapa jadi macam tue?
apa silapnya.? 
tertanya-tanya seketika,,



 hilang terus mood nk update blog petang-petang
nak kata yana curang dgn nuffnang. . 
tak juga..
mana ada iklan lain pown, , 
yang ada hanya iklan nuffnang yg tersayang..
cewah ayat,,hehehe.......

ermm,,mungkin ada kesilapan teknikal. . 
dah status berubah,,
cepat-cepat tadi yana send ticket
kat diorang. . 
kejap tadi try check email. . 
nuffnang masih belum bagi respons. . 
harap2 nuffnang cepat-cepatkan kembali status yang asal..



7 ulasan:

  1. maybe sebab yana letak iklan dari syarikat lain kot. atau tak update survey tiap minggu?

    BalasPadam
  2. letak iklan lain tue xdew lha,,semua iklan blog dtg dri nuffnang, , kalau xupdate survey tue,,mungkin la

    BalasPadam
  3. dah hantar tiket tu, okay lah kot pasni. huhu. harap takde masalah lah ye akak :)

    BalasPadam
  4. @heirizalieyana salam.. nak tahu, tak leh ada iklan lain eh selain nuff..?? klu ada, akan ditarik balik ke status glitterati?

    http://atomwrote.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. @Miz Atom wslm yupz,,tpi iklan2 yg ada saigan dgn nuff je,,sebelum letak iklan lain kt blog try send ticket dulu kt nuff tanya iklan yg nk diletakkan mganggu status nuff x,,klw dia ckp xmganggu so boleyh letak lha

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...