REVIEW : " DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO " . SERUM HYALURON PERTAMA DALAM RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN RAMBUT

Assalamualaikum & salam sejahtera 




DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO , SHAMPOO DOVE , REVIEW SHAMPOO , REVIEW DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO , DOVE ,

REVIEW : " DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO " . SERUM HYALURON PERTAMA DALAM RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN RAMBUT Hyaluronic Acid bagus untuk rambut ? Kalau dulu Hyaluronic Acid hanya tertumpu untuk skincare, tapi sekarang tak lagi. kalau korang nak tahu Dove kini berjaya memperkenalkan kebaikan serum Hyaluron pertama dalam rangkaian produk penjagaan rambut. Syampu Dove Hyaluron Serum  kini wajib menjadi pilihan sebagai produk paling ideal untuk memelihara kulit kepala dan juga rambut.


DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO , SHAMPOO DOVE , REVIEW SHAMPOO , REVIEW DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO , DOVE ,


Antara fungsi Hyaluronic Acid

- melembapkan

- membantu penghasilan kolagen

- mengekalkan keanjalan

- meningkatkan pertumbuhan & mengembalikan ketebalan rambut 

- rambut menjadi lebih kuat, bersinar dan kuat 


Dove kini mengeluarkan syampu dengan formulasi dirumus khas dengan teknologi serum unik Hyaluron daripada Hyaluronic Acid. Syampu Dove Hyaluron Serum  kini wajib menjadi pilihan sebagai produk paling ideal untuk memelihara kulit kepala dan juga rambut.


Kalau korang nak tahu bagi variasi Dove Hyaluron Serum Purifying, ia dirumus khas dengan kombinasi serum lutsinar Hyaluron + Hydro Complex yang berfungsi membersih secara lembut dan mendalam sambil meningkatkan serta mengunci kelembapan rambut. Ini membolehkan rambut korang terhidrat, sihat, lembut dan subur. Variasi ini sesuai untuk jenis rambut normal atau berminyak.



Syampu serum Hyaluron ni diperkuatkan dengan kekuatan HYALURON, ramuan penjagaan kulit maju, mengisi kelembapan. Syampu Pembersih Serum yang telus ini dengan HYALURON + Hydro complex membersihkan dan membersihkan rambut dan kulit kepala dengan lembut, menambah kelembapan dan keseimbangan rambut anda.



DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO , SHAMPOO DOVE , REVIEW SHAMPOO , REVIEW DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO , DOVE ,DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO , SHAMPOO DOVE , REVIEW SHAMPOO , REVIEW DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO , DOVE ,


Bahan-bahan 

Air, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Gliserin, Sodium Chloride, Parfum, Polyquaternium-10, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, PPG-9, Disodium EDTA, Benzophenone-4


Cara penggunaan .

Sapukan pada rambut yang basah sehingga naik buih dan bilaskan . 


Feedback selepas menggunakan "Dove Hyaluron serum purifying"


DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO , SHAMPOO DOVE , REVIEW SHAMPOO , REVIEW DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO , DOVE ,


CCL dah cuba guna syampu ni selama tiga kali . Hasilnya memang sangat best . Apa yang best tentang syampu ni ? Hahh selepas CCL guna, usap-usap syampu ke kepala sampai rata dan berbuih lepas bilas dengan air rambut jadi wangi dan lembut . Selepas rambut kering pun still rasa kelembutan dan lembut . Overall memang sesuai syampu ni sebab hasilkan kesan yang best . 


Haa.. kalau korang nak cari produk penjagaan rambut yang benar-benar memahami keperluan rambut dan dalam masa yang sama memelihara kesihatan kulit kepala. CCL sarankan korang dapatkan rangkaian produk Dove Hyaluron Serum ni je! 


Boleh je dapatkan di online store, drugstore dan supermarket yang berdekatan .

REVIEW : " DOVE HYALURON PURIFYING SERUM SHAMPOO " . SERUM HYALURON PERTAMA DALAM RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN RAMBUT  REVIEW : " DOVE HYALURON PURIFYING SERUM  SHAMPOO " .  SERUM HYALURON PERTAMA DALAM RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN RAMBUT Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 9:06:00 PTG Rating: 5

1 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.