GIVEAWAY MAKCIK BAWANG BY WWW.NIEYLANADIA.COM


Assalamualaikum dan salam sejahtera . 

GIVEAWAY MAKCIK BAWANG BY WWW.NIEYLANADIA.COM Dah lama rasanya tak support Giveaway yang kawan-kawan anjurkan . Hari ni weekands so ada la masa lapang sikit untuk godek-godek blog . Update blog yang dah lama bersawang sikit .

So hangpa yang mana tak join lagi Giveaway ni. Silakan join tarikh tutup sehingga 30 Oktober 2020 . Klik banner kat bawah tu .Sempat lagi ni . 



Syarat-syarat yang diletakkan pun sangat-sangat mudah . 

Mana tahu kalau dapat sebalang bawang goreng crispy macam gambar kat bawah ni . Boleh laa hidangkan bersama menu apa-apa kan . 


So tunggu apa lagi . Jom join .
GIVEAWAY MAKCIK BAWANG BY WWW.NIEYLANADIA.COM GIVEAWAY MAKCIK BAWANG BY WWW.NIEYLANADIA.COM Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 9:55:00 PTG Rating: 5

7 ulasan:

  1. All the best untuk GA ini :)

    BalasPadam
  2. www.nonwovenbagmalaysia.com.my/ www.magspremiums.com
    MAGS PREMIUM GIFTS SDN BHD We specialize in premium and corporate gifts printing (cenderamata korporat) , Welcome to custom made your own design on the gifts. Example: non woven bags, tshirt, lanyard, keychain, etc...

    BalasPadam
  3. singgah dari GA yang sama. All the best ye CCL!

    BalasPadam
  4. jalan-jalan dari giveaway yang sama (^_^)

    https://www.mialiana.com/2020/10/giveaway-makcik-bawang-by.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.