GIVEAWAY PHOTO POLAROID AZHAFIZAH.COM


Assalamualaikum dan salam sejahtera 

Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu "Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com" untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.


Hadiah
20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang.
20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang.

Tarikh Tamat
30 November 2017, 23:59

Note : Pemilihan pemenang secara random.


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> 
http://azhafizah.wasap.my/


GIVEAWAY PHOTO POLAROID AZHAFIZAH.COM GIVEAWAY PHOTO POLAROID  AZHAFIZAH.COM Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 2:08:00 PG Rating: 5

5 ulasan:


  1. TERIMA KASIH menyertai "Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com".
    Nantikan pengumumuan pemenang selepas tamat giveaway.

    BalasPadam
  2. Hi, all the best.... semoga ada rezeki kita... AMIN !
    Jemput singgah
    http://nonasani.blogspot.my/2017/11/giveaway-photo-polaroid-azhafizahcom.html

    BalasPadam
  3. wah nak join lah nanti. good luck ccl.

    BalasPadam
  4. Tahniah
    http://www.azhafizah.com/2017/12/pemenang-giveaway-photo-polaroid.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.