Selasa, 7 November 2017

BAJU PANDA COMEL HADIAH DARI BLOGGER WWW.BAJUWARNACOKLAT.COM



Assalamualaikum dan salam sejahtera



Giveaway , rezeki blog,menang giveaway , hadiah dari blogger , baju tidur panda


BAJU PANDA COMEL HADIAH DARI BLOGGER WWW.BAJUWARNACOKLAT.COM |  Minggu lepas CCL  ada terima satu parcel dari abang posmen . Nak tahu apa isi yang ada dalam parcel tersebut ? Semestinya barangan seperti gambar di atas . CCL dapat panda yang comel . Yeahh comel sangat- sangat tau . Sebenarnya hari tue CCL ada join Giveaway Ini  . Pemenang pun owner Giveaway tersebut dah umumkan , secara tidak langsung CCL terpilih untuk menjadi pemenang dalam Giveaway tersebut . Seronok yang amat la ,bukan selalu ada rezeki untuk menang.


Giveaway , rezeki blog,menang giveaway , hadiah dari blogger , baju tidur panda

Terima kasih blogger www.bajuwarnacoklat.com pilih blog CCL sebagai pemenang Giveaway tersebut . 




Taraaaa !!! Sehelai baju tidur panda . Cantik ke tak . Comelkan baju tidur ni memang mengikut citarasa kesukaan CCL . Saiz baju pun muat- muat dengan CCL sesuai dan selesa di pakai .Terima kasih hadiahkan baju tidur yang comel ni . CCL  doakan semoga murah rezeki selalu ya . 

Jom kita kenal-kenal dengan blogger www.bajuwarnacoklat.com



20 ulasan:

  1. Wahhh comelnya baju tidur panda..

    BalasPadam
  2. adudududu— comelnya !! kalau ada saiz dewasa memang kakak beli ni.. hee~

    BalasPadam
  3. Sayang saya tak boleh pakai...

    BalasPadam
  4. comelnya baju panda ni macam CCL jugak :D

    BalasPadam
  5. comelnya!!!! cute pulak tu. heheh
    Tahniah ccl :D

    BalasPadam
  6. Comelnya la baju tu...best buat baju tido tu kan?

    BalasPadam
  7. Alolo comeinye baju..geram tgk

    BalasPadam
  8. Comelnya baju ni. Congrats ya.

    BalasPadam
  9. Serious comel baju Panda CCL..

    BalasPadam
  10. comelnye panda tu..mcm tuannya. anyway lawa header.

    BalasPadam
  11. ala comelnya baju tido panda ni. tahniah CCL

    BalasPadam
  12. Saya nak baju panda nie comel betul. Tahniah

    BalasPadam
  13. Aww cute.. sempena pemulangan Nuan Nuan ke China.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !